Karhunvatukka tyrnipensaiden keskellä

Perussuomalaisuuden ydin on kuin karhunvatukka tyrnipensaiden keskellä.

Päästäkseen marjaan käsiksi altistaa itsensä tyrnin ja karhunvatukan teräville piikeille.

Muille puolueille yhteistyö perussuomalaisten kanssa tuottasi käsivarret naarmuja täyteen.

Perisuomalainen pessimisti ja mustavalkoinen taivaanranta on alkuvoima jollaisen kanssa on mahdotonta toimia ilman omien askelten sekaantumista.

Poliittinen rajaviiva maahanmuuton, ympäristöagendojen, EU:n ja monien muiden isojen kokonaisuuksien kanssa ei kulje vain puoluiden välissä, vaan myös niiden sisällä.

Lähes jokaisessa puolueessa on niitä, jotka eivät usko maahanmuuton olevan ongelmatonta, bensanhinnan korotuksien järkevyyttä, EU:n toimivuutta jne. mutta suuressa mitakaavassa mikään puolue on valmis työntämään kättänsä siihen tyrnipusikkoon jossa karhunvatukka kasvaa, ainakaan ilman että saa marjaa syödäkseen.

Kuinka nopeasti karhunvatukan kukoistus kestää, jos sen suojapiikistöä raotetaan?

Ei sellaista hallitusta tule, jossa ympärillä kasvavat ruiskaunokit, apilat tai ruusut antaisivat karhunvatukalle kasvurauhan.

Karhunvatukan on elettävä tyrnipensaiden suojassa yksinänsä tai alistuttava luonnonkauneuteen ympärillään, silloin tosin karhunvatukan kasvu hiipuu ja sen ympärillä oleva piikikäs tyrnipensaikko etsii uuttaa kasvualustaa.

parviainen
Sosialidemokraatit Siuntio
Ehdolla kuntavaaleissa

50 vuotias Siuntion kunnanvaltuutettu .Siuntion kunnanhallituksen II-varapj Siuntion sosialidemokraatisen yhdistyksen puheenjohtaja Nyt myös Uudenmaan maakuntavaltuuston Siuntion edustaja Intohimona jalkapallo, jääkiekko ja pyöräily

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu