Kepulointia

Keskustapuolueen peliliike juuri ennen vaaleja oli oiva kepulointi. Kun oma kannatus on valunut kokoomukselle ja  varsikin perussuomalaisille on puolueen ihan järkevää ilmoitaa olevansa itseasiassa samassa aatekulmauksessa tämän parivaljakon kanssa.

Demareilta, vasemmistolta ja vihreiltä kannattajilta Keskusta ei saa äänestäjiä itselleen,  mutta kun ilmoittaa pontevasti että nykyinen koalitio ei ollut heidän politiikan mukaista, niin avautuu mahdollisuus houkutella niitä äänestäjiä jotka eivät pidä nykyisestä hallituspolitiikasta. Äänestäjiä jotka kuitenkin epäröivät populismipolitiikan toimivuudesta ja realismista tai kovasta oikeistolaisuudesta.

Keskusta on laskenut että kokoomus on joka tapauksessa hallituksessa, jolloin ilmoittamalla että ainoa konsti keskustan hallitustyölle on yhteistyö kokoomuksen kanssa ja se on ihan järkevä ilmoitus.

Tämä helpottaisi myös kokoomuksen taivalta oikeistohallituksen luomiseksi.

Keskustalla on mahdollisuus kerätä ääniä juuri niiltä joka kavahtavat perussuomalaisten kovaa asennetta maahanmuuttajia ja kansainvälistä yhteistyötä kohtaan ja kokoomuksen selkeästi oikeistolaisempaa politiikkaa kohtaan, mutta heräsikö Keskusta kuitenkin liian myöhään?

Auttaako Keskustan peliliike itseasiassa demarit vaalivoittoon?

 

parviainen
Sosialidemokraatit Siuntio

53 vuotias
Siuntion kunnanvaltuutettu .Siuntion kunnanhallituksen II-varapj

Intohimona jalkapallo, jääkiekko ja pyöräily

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu