Kiitos Antti

Kiitos Antti, sinun johdolla olemme saaneet hallitusohjelman, joka on kuin päivänsäde synkän oikeistolaiskauden jälkeen.

Sait maistaa keskustapuolueen tarjoamaan katkeraa kalkkia, mutta pystypäin turvasit puolueellemme tärkeät arvot ja hallitusmatkan jatkumisen tulevinakin vuosina. Kiitos hienosta työstä matkan varrella, niin ammattiliittomme johtajana, puolueen puheenjohtajana, kuin pääministerinäkin. Eikä se matka tähän pääty, uusi pääministeri tarvitsee tukeasi, sekä apuasi ja koko puolue tarmokasta työpanostasi. Vaikka päiväsi on nyt harmaa, on työsi puolueemme eteen ollut tärkeää.

Viime päivinä on useampi politiikkaa kauempaa seuraava ihmetellyt nykypolitiikan kunnioituksen puutetta. Vallan vahtikoirista on tullut taistelukoiria, jotka raatelevat uhrinsa surutta ja toisten mielipiteitä arvostavista politiikan kolleegoista on tullut katkeria ja itsekkäitä rattaisiin keppiä työntäviä omaatuntoaan kohottavia keikareita.

Mihin on kadonnut puhdas politiikan teko ja arvostus sitä työtä kohtaan?

Meillä on todennäköisesti pian Suomen kautta aikojen nuorin pääministeri tai ainakin nuori pääministeri, joka joutuu kovaan paikkaan. Puolueen ja sen kannattajien tuella uuden nuoren pääministerin matkasta tulee toivottavasti kuitenkin tasaisempi.

On aika haudata sotakirveet ja unohtaa katkeruudet. Nyt on aika jatkaa työtä paremman Suomen puolesta.

Kiitos Antti ja Onnea matkaan Sanna Marin  tai Antti Lindtman, kumpi teistä ikinä sitten pääministeriksi päätyykin.

 

parviainen

50 vuotias Siuntion kunnanvaltuutettu .Siuntion kunnanhallituksen II-varapj Siuntion sosialidemokraatisen yhdistyksen puheenjohtaja Nyt myös Uudenmaan maakuntavaltuuston Siuntion edustaja Intohimona jalkapallo, jääkiekko ja pyöräily

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu