Mies eikä mikään marjanpoimija

Vaikka olemme ämpärihullu kansakunta,  ei meillä ole nähtävästi riittävää ripeyttä täyttää ämpäreitä.

Suomessa ukrainalaiset. Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa puolalaiset. Saksassa ja Itävallassa bulgarilaiset ja romanialaiset, Välimeren maissa afrikkalaiset. Siellä on marjanpoimijat, hedelmien kerääjät ja vihannesten noukkijat. Marjanpoimijoiden luvattua kansakuntaa.

Samoilla säännöillä, palkoilla ja tuplasti nopeampia, kuten MTK tuumaa. Olisiko myös itse maanviljelijät sieltä tuotuna tuplasti tehokkaampia?

Suomalainen on liian hidas ja laiska ja lähtee heti takaisin omiin töihin, kun lomautukset loppuvat.  Meillä ei sitten ollutkaan ennestään yhtään työttömyyttä, maahanmuuttajia toimettomana, opiskelijoita ilman kesätöitä?

Tilataan charter-lennolla kausityöntekijät joka hommaan. Tekevät tuplasti nopeammin. Nautitaan me kotimaan laiskat kesästä ja syödään mansikoita… jättäähän ne verorahat tänne ja kivaa se on, että ukrainalaisten ostovoima paranee… ottaskohan ne ton Carunankin hoitaakseen, saatais sähköäkin tuplasti nopeammin eli puoleen hintaan?

parviainen

50 vuotias Siuntion kunnanvaltuutettu .Siuntion kunnanhallituksen II-varapj Siuntion sosialidemokraatisen yhdistyksen puheenjohtaja Nyt myös Uudenmaan maakuntavaltuuston Siuntion edustaja Intohimona jalkapallo, jääkiekko ja pyöräily

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu