Rulettia rahansiirtoestolla

Edustamani hallituspuolue (SDP), muiden puolueiden joukossa on uudistamassa arpajaislakia ja asettamassa estot ulkomaalaisten pelisivustojen rahansiirroille.

Myönnän, olen pettynyt, puolueeni on ollut aina avoimen yhteiskunnan puolesta puhuja. Eurooppalaisen yhtenäisyyden edistäjä.

Nyt suunnitellulla rahansiirtoestolla on kovin nationalistinen sivumaku.

Veikkaus ei ole osannut kehittää toimintaansa ja hävinnyt kilpailun paremmilleen. Apuun tarvitaan poliitikkoja turvaamaan huonoilla korteilla pelaavaa Veikkauksen johtoa.

Se että siirtäisimme pelirahamme Veikkauksen sivulle, ei poista peliongelmaisten murheita.

Meille joilla pelaaminen ei tuota ongelmaa, vaan huvia ja iloa, on uudistuksessa ikävä kaiku suljetusta yhteiskunnasta.

Itselle ulkomaalaiset pelisivustot ovat tuonnut ennenkaikkea iloa live streamien kautta.  Olen voinut seurata jalkapalloa,  jääkiekkoa,  pyöräilyä ja kymmeniä lajeja ulkomaalaisten pelisivustojen kautta.  Rahansiirtoesto sulkee todennäköisesti myös nämä mahdollisuudet.

Veikkaus tarjoaa hyvin rajoitetun Veikkaus-TVn. Ravia ja e-pelejä pääsääntöisesti. Tänään esimerkiksi Unibet tarjoaa 129 televisioitua live lähetystä, Veikkaus noin 50 lähetystä hyvin suppealla tarjonnalla.

Ottavatko päättäjät seuraavaksi hampaisiinsa ulkomaalaiset urheilukanavat, Eurosportin, ViaSportin jne… nehän vievät yhtälailla YLE:n urheiluohjelmien asiakkaat ja televisio-ongelmaisten rahat?

Itselle ulkomaalaisten pelisivustojen esto tarkoittaisi ainakin pelirahojen siirtymisen ulkomaalaisten televisioyhtiöiden urheilukanavien tileille.

Jos rahapeliyhtiöt maksavat veronsa Eurooppaan, ei pitäisi, eikä saisi olla mahdollista lähteä rajoittamaan vapaan Euroopan alueella toimivien yhtiöiden toimintaa.

Huonosti hoidettua peliyhtiötä kannattaa ehkä kehittää, ei estää kehittyneempien yhtiöiden toimintaa.

parviainen

50 vuotias Siuntion kunnanvaltuutettu .Siuntion kunnanhallituksen II-varapj Siuntion sosialidemokraatisen yhdistyksen puheenjohtaja Nyt myös Uudenmaan maakuntavaltuuston Siuntion edustaja Intohimona jalkapallo, jääkiekko ja pyöräily

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu