Vaalirauha ehdokkaille

Vaalilaukka kiihtyy ja kansa sen mukana. Sosiaalisen median vaalimainoksiin ilmestyy kommentteja joista äidinkielenopettaja ei olisi ylpeä. Ehdolle asettuminen ja siitä julkisesti kertominen on ilmeisesti lupaus tulla ivatuksi ja pilkatuksi.

Päättäjän pitää kestää kritiikkiä, on hokema, jotta pilkkakirveen heiluttajat kuorossa laulavat, jos ei kestä arvostelua ei pidä lähteä ehdolle. Usein kuitenkin nämä pahimmat sanansäilän heiluttajat ovat niitä joilla ei aikaa itseltään löydy yhteiskunnallisten asioiden hoitoon. Ilmeisesti kaikki aika menee muille huuteluun, mustan maalin etsimiseen internetin syvistä verkoista.

Lienee turhaa edes haaveilla, että ehdokkaat saisivat kertoa rauhassa omia näkemyksiään kuinka haluavat kehittää kuntaansa.

Kuinka paljon energiaa käytetäänkin toisen nujertamiseen ja omien poliittisten näkemyksien kohottamiseen. Itsetunto korkealle muita polkemalla.

Minun kunnassani hoidetaan lapset, nuoret ja vanhukset. Toimitaan terveellisissä ja toimivissa tiloissa, ammattitaitoisten auttavissa käsissä.

Kunnassa autetaan niin yrittäjää kuin työtöntä työnhakijaa. Kehitetään kulttuuripalveluja ja liikutaan turvallisesti ja mielekkäästi liikuntapaikoilla ja ulkoilureiteillä. Pidetään huoli luonnosta, ihmisistä ja elinkeinoista.

Päätöksenteossa haluan katsoa koko kunnan etua, en suosia rikasta tai köyhää.

Sellainen on minun Siuntio

Toivon vaalirauhaa kaikille niille ehdokkaille, jotka ovat valmiit laittamaan itsensä likoon oman kunnan puolesta. Te ja minä tehdään ja kehitetään meidän kunnasta asukkaidensa näköinen. Jokainen omanlaisistaan poliittisista kuvakulmistaan.

parviainen
Sosialidemokraatit Siuntio
Ehdolla kuntavaaleissa

50 vuotias Siuntion kunnanvaltuutettu .Siuntion kunnanhallituksen II-varapj Siuntion sosialidemokraatisen yhdistyksen puheenjohtaja Nyt myös Uudenmaan maakuntavaltuuston Siuntion edustaja Intohimona jalkapallo, jääkiekko ja pyöräily

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu