Vuoden demarivaltuutettu

Nyt kuka tahansa voi osallistua vuoden 2021 demarivaltuutettu äänestykseen.

Ehdokkaita finaalissa on viisi.

Nuorin on Henna Hovi, 37v. Kymenlaaksosta. Henna on ensimmäisen kauden Kouvolan kaupunginvaltuutettu ja pyörittää myös Kouvolan demariyhdistystä. Ammattina järjestöasiantuntija.

Tuija Pohjola,(66v) edustaa pohjoista Suomea. Tuija on Oulusta ja omaa porukan kovimmat meriitit. Hän on entinen kansanedustaja,  edustanut Suomea uinnin EM-kisoissa, voittanut perhosuinnin SM-kultaa, saanut presidentiltä Liikuntaneuvoksen arvonimen ja toiminut valtuutettuna Oulussa vuodesta 1989.

Piia Elo (42v) on Varsinais-Suomen ehdokas. Turun kaupunginhallituksen ja valtuuston jäsen. Toimii sdp:n valtuustoryhmän puheenjohtajana ja Varsinais-Suomen maakuntavaltuuston jäsenenä. Valtiotieteen maisteri.

Kari Masalin (62v) Kanta- Hämeen Hausjärven kunnanvaltuutettu vuodesta 1989 lähtien ja sdp:n valtuustoryhmän puheenjohtaja. Kari toimii Riihimäen kaupungilla työsuojeluvaltuutettuna ja on aktiivinen ay-mies.

Viidentenä finalistina olen minä (50v), maalaispoika Siuntiosta.

Kuka tahansa ympäri maailmaa puoluekannasta tai kansalaisuudesta riippumatta voi äänestää. 12.2.2021 klo 10.00 asti

Kirjoita ketä äänestät ja lisää omat yhteystiedot ( ei käytetä markkinointitarkoituksiin)

Sähköposti: liike@demokraatti.fi  postikortti: Demokraatti/ Vuoden valtuutettu,  PL 338, 00531 Helsinki (lähetä viimeistään 5.2)

Palkinnot: Fiskarsin veitsi tukki ( 6 eri kokoista veistä) + kirjapalkintoja

Tulos julkaistaan 6.3.2021

parviainen
Sosialidemokraatit Siuntio
Ehdolla kuntavaaleissa

50 vuotias Siuntion kunnanvaltuutettu .Siuntion kunnanhallituksen II-varapj Siuntion sosialidemokraatisen yhdistyksen puheenjohtaja Nyt myös Uudenmaan maakuntavaltuuston Siuntion edustaja Intohimona jalkapallo, jääkiekko ja pyöräily

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu