Hei, hra Katainen — Teille on tulossa postia!

Eilen julistamani äänestys päättyi valtiovarainministeri Jyrki Kataisen (kok.) selvään voittoon, joten maanantaina aion marssia lähimpään kirjakauppaan noutamaan painotuoreen Mitä valtio on tehnyt rahallemme? -kirjan ja postittaa sen herra ministerille. Katainen on varmaankin hyvä valinta tälle lahjalle, sillä hän saattaa siitä jopa jotain ymmärtääkin, vaikka hänen tekemäänsä politiikkaan se ymmärrys tuskin kuitenkaan vaikuttaa.

Muista hyvistä ehdotuksista on nostettava esiin Sauli Niinistö, joka myös voisi asiasta ymmärtääkin ja kirjasta hyötyä, Suomen pankin johtohenkilöt, joiden pakolliseen lukemistoon kirjan tulisi kuulua, sekä kirjastot. Kirjastoista puheenollen, jokainen blogin lukija voisikin tehdä paikalliseen kirjastoonsa aineistopyynnön niin mainitusta Rothbardin kirjasta kuin myös Jim Coxin Ytimekkäästä oppaasta talouteen, jolloin kirjastot mielellään hankkivat kyseiset kirjat valikoimiinsa verovaroilla, joista näin olisi kerrankin jotain hyötyäkin!

Sain muuten juuri äsken sähköpostia Lumo Kustannukselta, ennakkotilaamani Rothbard & Cox on kuulemma postitettu tänään. Eilisen Rothbard-kirja-arvostelun jatkoksi aion arvioida myös Coxin, kunhan saan kirjan käsiini ja ehdin sen lukea.

Käyttäjäkuva
Sitoutumaton Jyväskylä

Vapausradikaali. Yhteydenotot osoitteella pasi(a)pasi.fi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu