TANE tuhlaa veroeurojamme pinsseihin ilman faktatietoa

Valtiollinen elin TANE eli tasa-arvoasiain neuvottelukunta päätti tänään tilata tuhansia ”naisen euro on 80 senttiä” – pinssejä meidän veronmaksajien piikkiin. Olemmeko niin rikkaita, että voimme tuosta vain heittää veroeuroja feministipropagandaan (?).

Vaikka TANE on olevinaan ”tasa-arvoneuvosto”, TANE ei pysty esittämään yhtään tutkimusta, joka osoittaisi, että ”naisen euro on 80 senttiä” – lause olisi tasa-arvon mukaisesti todistettu.  Sillä se on ihan oikein, että naiset ansaitsevat noin 80 senttiä miehen euroa kohden. Miehet tekevät vastaavasti enemmän työtunteja vuodessa, joten palkka normaalia tehtyä työtuntia kohden on naisilla ja miehillä sama. Palkkaero ei Suomessa ole tasa-arvoasia, sillä palkkaeroa ei ole olemassa.

Tilastokeskuksen palkkatilastot eivät ole tasa-arvotilastoja, sanoi Tilastokeskuksen pääjohtaja Heli Jeskanen-Sundström vastauksessaan Eduskunnan oikeusasiamiehelle. Tohtori Juhana Vartiainen sanoi tutkimuksessaan, että hän ei ole ottanut muuttujiksi tehtyjä työtunteja eikä ylitöitä. Saman tunnusti tutkija Elina Haavio-Mannila kirjassaan ”Suomalainen nainen ja mies”.

Nykytutkijoilla (esimerkiksi Anna-Maija Lehto ja Samapalkkaohjelman asiantuntijat) ei ole häpyä (älyä?) tunnustaa, että heidän tutkimuksissaan ei ole huomioitu tehtyjä työtunteja ja niin TANE ja Samapalkkaohjelma uskottelee kansalle, että heidän tutkimuksensa on tehty tasa-arvoisesti.

Jos Tilastokeskus ja STM olisivat yksityisiä yrityksiä, sinne palkattaisiin palkkaeroja selvittelemään vain henkilöitä, jotka tuntevat palkka-asiat elävästä elämästä. Nyt palkkatutkijan suurin ansio on feministitausta.

Rahaa heitetään haaskuuseen, kun meillä on epäpäteviä palkkatutkijoita, se näyttää olevan ajan henki. Ihmekös, jos kohta Suomi on korviaan myöten veloissa.

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu