Miehen työvuosi 2012 päättyy tänään klo 24.00

Kriittistä naistutkimusta osa 1.

Feministit moittivat, että se on niin väärin, kun mies asetetaan standardiksi. Oikea feministi asettaa naisen standardiksi. Kun lupasin harrastaa tänä vuonna kriittistä naistutkimusta, teen sen nyt ensimmäistä kertaa tänä vuonna.

Naiset tekevät vuodessa keskimäärin noin 1600 työtuntia ja miehet noin 1900 työtuntia. Jos pidämme naisten tekemää työmäärää standardina ja laskemme vuodessa olevan 225 työpäivää, niin miesten viime vuoden työpanos päättyy tänä yönä kello 24.00. Se päättyy sen vuoksi viikonloppuna yöllä, että kaikki haluavat kunnioittaa niitä miehiä, jotka tekevät päättymätöntä kolmivuorotyötä tai yötyötä. Miehethän tekevät puolet enemmän yötyötä kuin naiset.

Jos miehet olisivat tehneet yhtä vähän työtä kuin standardina olevat naiset, miestenkin työpanos olisi siis tullut täyteen jo 31.12.2012. Samalla heidän ansionsa olisivat laskeneet naisten ansioiden tasalle, sillä tuntipalkka tehtyä normaalia työtuntia kohden on Suomessa keskimääräisellä miehellä sama kuin keskimääräisellä naisella.

Miesten työpanos on saatava laskettua naisten työpanoksen tasalle, koska nainen on standardi. Siksi Suomeen on saatava vain yksi, kaikkia koskeva työehtosopimus. Ehdotan siksi mitä tahansa kunta-alan sopimusta. Siellä on hyvät loma- ja eläke-ehdot. Sairasajan palkkaehdot ovat maan parhaat. Lisäksi yksityistämiskeskusteluissa on käynyt ilmi, että rahapalkan lisäksi siellä on etuja, jotka vastaavat noin 10 % palkankorotusta, eli julkisen sektorin työsopimuksissa maksetaan n.s. piilopalkkaa, joka ei ole edes verotettavaa etuutta.

Huomenna kaikki miehet yhteen rintamaan ja vaatimaan samoja palkkastandardeja, joita naisilla on. Työehtosopimusneuvotteluissa on työtunnit ja kaikki muut etuudet saatava naisten tasalle, sillä naiset ovat standardi!

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu