Johanna Korhonen herne nenässä

Johanna Korhonen on vetänyt herneen nenään siitä, että Hautalan tapauksesta on kirjoitettu negatiivisesti. (Hesari 27.3.2013)

Hänen mielestään kysymyksessä on sukupuoleen kohdistuva ajojahti. Näin hän sen ilmaisee kiertoilmaisun keinoin: ”Sukupuoleen liittyvistä ajatuksentyngistä ei kuulu tässäkään keskustelussa sanoa mitään, ettei kukaan miesasiamies pahoittaisi mieltään.”

Korhonen itse veti nyt sukupuolikortin esiin. Miesasiamiehet eivät ole blogeja Hautalasta kirjoittaneet, ainakaan minä en ole löytänyt. Tämäkään ei sellainen ole, koska en ota kantaa Hautalaan, vaan Korhoseen.

Korhonen kirjoittaa:” Hyveellinen perusjeesus ei tässä yhteydessä ota kantaa, onko sataaviittäkymppiä ajaminen satasen alueella jotenkin pahempi juttu kuin viiden kilometrin ylinopeus samassa paikassa. Vastaus riippuu siitä, kuka on ratissa.”

Eihän tuo perusjeesus väärässä ole, vaikka Korhonen niin antaa ymmärtää. Jos viiden kilometrin ylinopeutta ajava on jäsenenä ministerivaliokunnassa, jonka tavoitteena on hävittää ylinopeuden ajaminen Suomesta, hän on jokaisen normaalin suomalaisen, ei vain perusjeesusten, mielestä paheksuttavampi kuin sataaviittäkymppiä ajava, joka hänkin on toki kaikkien mielestä rangaistuksen ansaitseva.

Mutta jos ratissa on kaksi perusjeesusta, on sadanviidenkympin nopeus paheksuttavampaa, varsinkin jos autona on Audi, BMW, Mersu tai Volvo.

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu