Tältä se ikävä kyllä näyttää!

Sanoma-konserniin kuuluvilla tv-kanavilla pyörii Sanoma-konserniin kuuluvan Radio Aallon mainos. Kolme Radio Aallon juontajaa, Anna Perho, Jarkko Valtee ja Kimmo Vehvilänen kehuvat radiokanavaansa. Mainos loppuu siihen, kun Anna Perho sanoo: ”Tältä se siis kuullostaa, mutta tältä se ikävä kyllä näyttää”, osoittaen miespuolisia juontajakavereitaan.

Joudun katsomaan mainoksia lisää, sillä odotan tälle mainokselle vastaparia. Sitä jossa lopuksi Kimmo ja Jarkko sanovat saman loppurepliikin osoittaen Anna Perhoa.

Jos sellaista mainosta ei tule, joudun toteamaan, että olen löytänyt yhden tasa-arvoepäkohdan lisää: Naiset saavat irvailla miehen ulkonäköä, mutta miehet eivät naisen. Tässä ei kannata vedota huumoriin, kyllä naisen huumorintaju kestää saman kuin miehenkin. Vai kestääkö? Itse en kokeile.

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu