Puhutaan palkoista, mutta ei tiettyjen henkilöiden kanssa!

STM:n tasa-arvoyksikkö on pistänyt liikkeelle satoja tuhansia (?) euroja maksavan kampanjan ”Puhutaan palkoista”. Euromäärää ei voi tietää, koska mistään valtion tasa-arvotouhusta ei löydy euromääräisiä kustannuserittelyitä.

Hassua tässä kampanjassa on, että Miesten tasa-arvo ry on yrittänyt vuosia saadakseen jonkun STM:n oman henkilön (esim. kampanjavastaava Outi Viitamaa-Tervonen) tai jonkun heidän käyttämänsä ”palkka-asiantuntijan” tulemaan keskustelemaan palkoista. Tarjous on koko ajan voimassa.

Turhaan. Jopa kun YLE yritti tehdä ohjelmaa palkoista, Outi Viitamaa-Tervonen ja Tilastokeskuksen Anna-Maija Lehto kieltäytyivät tulemasta samaan tilaisuuteen kanssani.

Niinpä syntyi ohjelma, jossa keskustelijat eivät olleet samalla kertaa paikalla. Katso täältä:

http://areena.yle.fi/tv/1772118

”Puhutaan palkoista”, mutta ei tietenkään kenenkään sellaisen kanssa, joka tietää niistä jotain.

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu