Feministit klikkiytyvät

”Pravda” kunnostautuu jälleen.

http://www.hs.fi/sunnuntai/Feministit+kaipaavat+miehi%C3%A4+/a1380946179…

Varsin hämmentävä otsikko ”Feministit kaipaavat miehiä”. Mihin? Kustantamaan feministien kotkotukset, vai?

Tunnettu ruotsalainen feministi ja kirjallisuusvaikuttaja Ebba Witt-Brattström on Helsingin yliopiston pohjoismaisen kirjallisuuden professori. Ja suomalainen kirjailija ja feministi Sofi Oksanen on tunnettu siitä, että hänen mukaansa suomalaiset miehet hakkaavat vaimojaan. ”Tyypillisellä suomalaismiehellä ei ole kykyä kertoa tunteistaan ja sanojen sijasta hän käyttää väkivaltaa”, kirjailija arvioi. Näin kertoi HS kuuluisan tanskalaistv:n haastattelun jälkeen.

Yksi keskustelijoiden puheenaihe on palkkatasa-arvo.

”Naisten keskimääräinen palkkataso on sekä Ruotsissa että Suomessa yhä miehiä alhaisempi”

Kirjailijat ovat pihalla kuin lumiukot. Eihän kummassakaan maassa palkkatasossa ole eroa. Ansiotasossa on ja se johtuu siitä, että kummassakin maassa miehet tekevät noin 20 % enemmän vuosityötunteja kuin naiset. Ansiotaso on erilainen, palkkataso on suunnilleen sama. Miehillä palkkataso on molemmissa maissa jopa hieman alempi kuin naisilla.

Sellaisen käsittämistä on kai turha edellyttää kirjailijoilta, kun sitä eivät ymmärrä tohtoritasoiset Tilastokeskuksen tutkijatkaan.

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu