Arhinmäki pistää feministit hoitamaan miesten ongelmat kuntoon

Tänään oli Säätytalolla kuulemistilaisuus hallitusohjelman tasa-arvon edistymisen väliraportista. Tasa-arvoministeri Arhinmäki ehti olla paikalla puoli tuntia, mutta hän antoi erittäin valaisevan kuvan ajatuksistaan ja tavoitteistaan.

Kun eräs läsnäolija kysyi, mitä hallitus aikoo tehdä sen epäkohdan poistamiseksi, että miehiä syrjitään huoltajuuskiistoissa, Arhinmäki myönsi ongelman ja kertoi antavansa ongelman poistamisen feministisille järjestöille. (Huom. ei naisjärjestöille). Näin hän vakuutti ongelmien poistuvan.

Olin pudota tuoliltani. Tässäkö on selitys sille, että mieserityiset tasa-arvokysymykset eivät etene, itse asiassa eivät nouse edes pöydälle?

Ja eikö tasa-arvon vuoksi naisten tasa-arvo-ongelmat pitäisi antaa sovinististen järjestöjen hoidettaviksi ja jos sellaisia ei löydy, niin toisena vaihtoehtona miesjärjestöille?

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu