Naisten työvuosi päättyy ensi tiistaina 29.10.2013

Feministinaiset ja heidän myötäjuoksijansa kertovat varmaan tänäkin vuonna televisiossa ja lehdistössä, kuinka naisen palkanmaksu päättyy jo lokakuun lopussa. Ja julkisuutta heille annetaan.

He eivät halua vapaaehtoisesti kertoa, että jos he tekisivät joka päivä yhtä paljon työtunteja kuin miehet, heidän työvuotensa päättyisi myös lokakuun lopussa, tänä vuonna 29.10.2013.

Kokoaikatyötä tekevien naisten säännöllisen työajan ansiot ovat noin 17-18 % pienemmät kuin miesten ansiot. Samojen miesten säännöllisen työajan tehdyt työtunnit ovat 15-20 % suuremmat kuin naisten säännöllisen työajan tehdyt työtunnit, riippuen taloudellisesta tilanteesta. Huonoina aikoina miesten työtunnit tippuvat enemmän kuin naisten, sillä valtaosa naisista tekee työtä suojatyöpaikoissa, joita rahoitetaan pahana päivänä velkarahalla. Niinkuin juuri nyt!

Kirjoitin tämän etukäteen, sillä tuskin voi kirjoittaa tätä sinä oikeana päivänä. Olen silloin raivaamassa kesämyrskyn kaatamia puita siellä, missä internetyhteys on suurta arpapeliä. Ehkä joskus sielläkin 3G-yhteydet toimivat, jos sallimus sen suo.

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu