Isät ja muut miehet, rinta rottingille!

Isänpäivänä on hyvä tietää niistä tasa-arvoasioista, joista viralliset tasa-arvoelimet vaikenevat.

1. Tasa-arvoviranomaiset jaksavat aina muistuttaa, että naisilla on kaksoistaakka, ensin ansiotyö, sitten kotityöt. Kotitöitä naiset tekevät miehiä enemmän. No jospa me rajoittuisimme puhumaan vain niistä miehistä ja naisista, jotka elävät parisuhteessa. Vain feministit haluavat kertoa, että vanhapoika Vantaalta siivoaa, tiskaa, pyykkää ja laittaa ruokaa vähemmän kuin ikäneito Ikaalisista. Parisuhteessa elävillä miehillä on kolmoistaakka, ansio- ja kotitöiden lisäksi he tekevät ylitöitä. Yhteensä näitä perheensä hyväksi 8,5 tuntia viikossa enemmän kuin kumppaninsa. Tämä on työministeriön vaiettu tutkimus, jonka teki Hannu Piekkola. Muista tutkimuksista taas käy hyvin ilmi, että kaikkein uutterimmin töitä tekevät lapsiperheiden isät, eli vieläpä yli tuon keskiarvoluvun. Lapsiperheen isän täytyy tehdä yksi ylimääräinen työpäivä viikossa kumppaniinsa verrattuna.

2. Tasa-arvovaltuutettu Pirkko Mäkinen kertoo Karjalainen-lehden 11.3.2013 artikkelissa ’Illuusio tasa-arvosta’ näin: ”Miehiltä tulee paljon yhteydenottoja, joihin tasa-arvolaki ei oikein sovellu; huoltajuusriidat, miesten asevelvollisuus, palkkasyrjintäepäilyt ja työelämäasiat’. Tasa-arvolakihan ei ole tasa-arvoiseksi tarkoitettukaan, sillä heti sen ensimmäisessä pykälässä todetaan näin tasa-arvolain tarkoituksesta: ”…parantaa naisten asemaa erityisesti työelämässä.”

3. Mäkiselle tulee eniten yhteydenottoja työelämästä. Valtiofeministit valittavat, että Suomessa on palkkasortoa naisia kohtaan. Kuitenkin mies saa Suomessa elinaikanaan keskimäärin tekemästään työtunnista vain noin 90 % siitä, mitä naiselle maksetaan palkkaa ja palkkaa sidottuja välillisiä etuuksia tehdystä tunnin työstä. EU:n perussopimus (Rooman sopimus) tarkoittaa palkalla suoraa ja välillistä ansiota. Ja työeläke on erottamaton osa palkkaa EY-tuomioistuimen päätöksen mukaan.

Hyvä isät ja muut miehet! Rinta rottingille, siihen on syytä!

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu