VALTAVA = valtavasti rahaa feministeille

Valtavasta tuloksia ja vaikuttavuutta -seminaari 31.10.2013

Sukupuolten tasa-arvon edistäminen ja valtavirtaistaminen (Valtava) on Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ohjelmakauden 2007–2013 valtakunnallinen kehittämisohjelma, jota koordinoi työ- ja elinkeinoministeriö.

Seminaarissa puhui tunnettu feministi Raija Julkunen, joka on saanut Jyväskylän yliopiston opettajapalkan lisäksi huomattavat palkkiot esiintymisestään ”tasa-arvoasiantuntijana”. Jos julkisen vallan rahankäyttö tasa-arvoasioissa olisi Suomessa läpinäkyvää, hänenkin palkkionsa kymmenien vuosien ajalta pitäisi olla internetissä näkyvissä.

Täältä löydät hänen miesasialiikettä kohtaan hyökkäävän esityksensä seminaarissa:

http://www.tem.fi/files/37910/Julkunen.pdf

Tarkastelen lähemmin hänen seuraavia lausuntojaan:

Julkunen, Raija: ”Mieskysymyksen uudella painoarvolla on useampia taustoja:
** uusi, offensiivisempi miesaktivismi…

Esille on otettu mm. asevelvollisuus, miehiin kohdistuva väkivalta ja avioeron jälkeiset huoltajuuskiistat. Kiistaa käydään myös tasa-arvoindikaattoreista ja pyritään mm. kiistämään naisten palkkasyrjintä.”

Feministit siis syyttävät miehiä offensiivisuudesta (JiiHoo Antikainen määrittelee näin: Offensiivisuus tarkoittaa  poissulkevaa yksioikoista näkökulmaa, mihin liittyy aktiivinen dominanssihakuisuus ja aggressio …).

Feministit ovat überstressaantuneita reviiristään, jota he dominoivat valtiofeministisellä tatsilla suvereenisti. (Minäkin osaan joitakin sivistyssanoja!). Feministien mielestä on siis aggressivista, että joku huomaa, että yleinen asevelvollisuus ei olekaan samanarvoinen asia kuin yleinen äänioikeus. Ja että tilastot valehtelevat lähisuhdeväkivallasta. Naiset kun ovatkin pääasiallinen toimija lähisuhdeväkivallassa, kun laskemme lähisuhdeväkivaltaan myös lapsiin ja syntymättömiin sikiöihin kohdistuvan väkivallan sen lisäksi, että julkiset tilastot eivät voi miehen egon vuoksi koskaan näyttää todellisia lukuja siitä henkisestä ja fyysisestä väkivallasta, mitä naiset kohdistavat kumppaniinsa. Entä avioeron jälkeiset huoltajuuskiistat? Onko sekin aggressiivista miesten offensiivisuutta, jos he haluavat olla tasa-arvoisessa asemassa huoltajuutta määriteltäessä? Kylläpä miehet ovat aggressiivisen offensiivisia!

Lopuksi oma asiantuntemusalani, palkkasyrjintä.

Onko se offensiivisuutta, jos pyydän Raija Julkusta (tai ketä tahansa feministiä tai heidän myötäjuoksijaansa) esittämään yhdenkin tutkimuksen, joka osoittaa Suomessa olevan palkkasyrjintää, kun teemme palkkavertailun tasa-arvoisesti siten kuin EU-parlamentin päätöslauselma 2008/2012(INI), (= Suositukset tasa-arvoisen palkkavertailun tekemiseksi) ja ILO 100-sopimus (= sama palkka samanarvoisesta työstä) sen määrittelevät.

Miksi Raija Julkunen vastustaa EU:ta ja ILO:a? Miksi valtiofeministit ovat monopolisoineet tasa-arvon kaikki käsitteet omien tarkoitusperiensä saavuttamiseksi? Ovatko valtiofeministit irtautumassa yhteisesti sovituista päätöksistä ja luomassa Suomeen valtiofemististä separatistista valtiota? Ja kenen rahoilla?

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu