Totuus ei pala tulessakaan

Juho Antikainen kunnostautuu profeministinä. Heti kun osoitan hänen kirjoituksessaan epäloogisuuksia palkkaeron mittauksessa, hän bannaa minut. Tämä ei ole ensimmäinen kerta. Uuden Suomen moderaattori ei suostu kertomaan, kuka on bannanut kenetkin. Sekin haiskahtaa jotenkin oudolta suhtautumiselta vapaaseen tiedonvälitykseen, vai kuinka?

Nyt viimeksi hän bannasi minut, kun hän kirjoitti Samapalkkaohjelmasta. Samapalkkaohjelman palkka-asiantuntijana toimii Sosiaali- ja terveysministeriön tasa-arvoyksikön lakimies Outi Viitamaa-Tervonen, joka tv-haastatelussa on myöntänyt, ettei ole mikään tilastoasiantuntija.

Meillä on siis valtion kustantama Samapalkkaohjelma, jonka palkkavertailuista ei kukaan oikea palkka-asiantuntija ota vastuuta. Silti ohjelmaan on vuosien varrella satsattu miljoonia euroja (oikeasta määrästä ei ole selvyyttä, sillä nämä tasa-arvoelimet eivät ole läpinäkyviä rahoitukseltaan).

Seuratkaa keskusteluamme täältä (homma jäi vähän vajaaksi, kun minut bannattiin kesken kaiken keskustelusta):

http://jiihooantikainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/157049-samapalkkaisuuso…

Sekin kertoo jotain, että valtiofeministit ja heidän myötäjuoksijansa voivat estää vapaan keskustelun tasa-arvosta. Missä on riippumaton lehdistö?

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu