Suomessa ihannetilanne Rosan mukaan

Rosa Meriläinen sanoo Hesarin kolumnissaan: ” Olisi ihanteellista, jos edes tilastollisesti naiset tienaisivat yhtä hyvin kuin miehet..”

http://www.hs.fi/elama/Alisuoriutuneen+naisen+pelko+voi+pit%C3%A4%C3%A4+…

Naiset saavat tilastollisesti yhtä hyvää tuntipalkkaa tehtyä vuosityötuntia kohden kuin miehet. Eli Suomessa vallitsee ihannetilanne Rosan mielestä, vaikka hän feministin opaskirjassaan sanoo, että naisen euro on 80 senttiä. Rosa nyt feministinä ei tietenkään voi ymmärtää ansiotason ja palkkatason eroa.

Valitettavasti Rosa ei ottanut samalla kantaa leskeneläkkeeseen, jota eräät feministit ovat yrittäneet saada lopetetuksi jo vuodesta 2003 alkaen. Ovatko ne katkeroituneita eronneita naisia, joita leskeneläke niin korpeaa? Kun lukee heidän kirjoituksiaan, ymmärtää, mistä juontaa alkunsa suomalainen sanonta: ”Nainen on naiselle nainen.”

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu