YLE2: Siskonpeti: Naisen euro on 80 senttiä – propagandaa

Kauemmaksi kuin neljänteen jaksoon ei tarvinnut odottaa, kun naisohjelma ”Siskonpeti” pääsi sanomaan: ”Naisen euro on 80 senttiä.”

Heti jakson alussa, ennen esiintyjien nimilistausta (Niina Lahtinen, Pirjo Heikkilä, Krisse Salminen ja Sanna Stellan) näytettiin, kuinka naisen euro on 80 senttiä. Toki jaksossa kerrottiin myöhemmin avoimesti, että naiset ovat laiskoja työntekijöitä, mutta sitä ei valitettavasti yhdistetty mitenkään siihen, että juuri laiskuudesta johtuu se, että naiset saavat vähemmän kuukausiansioita sen vuoksi, että tekevät vähemmän töitä.

http://areena.yle.fi/tv/2116667

Käsikirjoittajia ohjelmassa on kahdeksan. Kun kahdeksan tyhmää pääsee valloilleen, on jälki näköjään sen mukaista.

Siteeraan lopuksi itseäni: ”Paljon on Paulilla vielä töitä edessään, ennen kuin naisen euro-slogan tulee Suomessa todistetuksi vääräksi tasa-arvoisella laskutavalla.”

Nyt kaikki arvuuttelemaan, kuulemmeko sloganin vielä ohjelmassa. Jaksoja tulee vielä kahdeksan.

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu