Antikaisen äijäfeministipläjäys

Antikaisella on banni minulle, näin hänen bloginsa lopussa lukee:

Kirjoita uusi kommentti
Et voi kirjoittaa kommenttia tähän blogiin tällä hetkellä.

_________________________

Äijäfeministi/feministiäijä Antikainen kehtaa vielä valehdella asiasta:

http://jiihooantikainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/162197-kissa-poyta
Joonas Helander 4.3.2014 20:26 Vastaus kommenttiin #7
Sensuurin voi pelkistää Antikaisen peloksi Sumasen kommentteja kohtaan. Vai mikähän lie syynä kielloille.
Juho Antikainen 4.3.2014 21:37 Vastaus kommenttiin #9
Mitä hmetkuilet, minulla ei ole mitään sananvapausrajotteita käytössäni?

________________________

Jospa siis sadannen kerran oikaisen hänen äijäfeministiset väitteensä:

Antikainen kursiivilla. Minä tummennetulla tekstillä.

_______________________

”Vuoden 1999 ajankäyttötutkimus ei oikein rimmaa vuodelle 2014”  

Vastaus: Työelämä muuttuu hitaasti ja vuosi 1999 oli taloudelliselta tilaltaan vuoden 2014 kaltainen. Vuosi 2009 oli taloudellinen katastrofi eikä siitä kerättyjä tilastotietoja voi käyttää muuhun kuin pelotteluun. Siksi 1999 on viimeinen luotettava ajankäyttötutkimusten saatavilla oleva aineistovuosi.

”ja toisekseen ajankäyttötutkimuksesta ilmenee työllisten ansiotyöhön käyttämä aika”

Ajankäyttötutkimuksessa työlliset on jaettu viiteen ryhmään: maatalousyrittäjät, yrittäjät, ylemmät toimihenkilöt, alemmat toimihenkilöt ja työntekijät. Viimeiset kolme ryhmää muodostavat yhteensä käsitteen ”palkansaajat”. Älä vänkää Antikainen, kyllä sinä tämän ymmärrät.

”- palkansaajien osalta eriteltynä työaikaero kokoaikatyössä on noin 5 prosenttia tehtyinä tunteina.”

Vastaus: Palkansaajien osalta vuosityötuntien ero oli 17-19 % vuonna 1999-2000 Ajankäyttötutkimuksessa. Vuoden  2007 työvoimatutkimuksessa ero oli 16 %, mutta työvoimatutkimus näyttää eri tutkimusten mukaan noin 3-4 % pienempää eroa kuin ajankäyttötutkimus. Olet oikeassa, että teoreettisen työajan ero on 4-5%, mutta sinä unohdat muut erot, jotka vaikuttavat vuosityötunteihin. Katso kuvaa, sinun lukusi on tuossa keskellä, ylä- ja alapää puuttuvat logiikastasi.

”Työvoimatutkimus on pätevämpi tässä”

 Maailmasta ei löydy ajankäytön tutkijaa, joka väittäisi, että työvoimatutkimus on luotettavampi kuin ajankäyttötutkimus. Jos Antikainen on löytänyt yhdenkin, haluan nimen, sillä pidän esityksen kesällä konferenssissa tästä eri tilastojen luotettavuuden erosta, enkä ole sellaista tutkijaa vielä löytänyt.

ja palkkarakennetilastoinnissa työajat huomioituvat ihan tiedonkeruun tarkkuuden vuoksi.

Tehtyjä työtunteja ei kerätä kuukausipalkkaisilla, vaan palkka maksetaan myös ei-tehdyltä työajalta kuten lomilta, palkallisilta sairaus-, äitiys- ja vanhempainvapailta. Ei tehtyä palkallista yli viikon kestävää työaikaa on naisilla noin 18 % ja miehillä noin 13 % vuodessa. Ja tämä 5 % ero puuttuu palkkavertailusta. Tiedonkeruun tarkkuus ei tässä voi vaikuttaa, koska sellaista tietoa ei kerätä.

Tämä fakta on tosin kaikkien työmarkkinaosapuolten, eri tutkimuslaitosten ja poliittisten päättäjien tiedossa –

Tämä työtuntien ero ei ole virallisten valtiofeministien hallitsemien organisaatioiden tiedossa, tai jos onkin, ne osaavat hyvin näytellä tietämättömyyttä. Kaikki he haluavat unohtaa EU-parlamentin päätöslauselman 2008/2012(INI). Ainakaan Google ei löydä heiltä siitä mainintaa mistään  asiakirjasta.

naisen euro on 82 senttiä

Ai tämä fakta. Se on minunkin tiedossani. Mutta minä ymmärrän, mitä se tarkoittaa. Sinä et ymmärrä, työmarkkinaosapuolet, eri tutkimuslaitokset ja poliittiset päättäjät teeskentelevät, etteivät ymmärrä, ja jos eivät teeskentele, Herra meitä armahtakoon.

(81 senttiä kokonaisansioista laskettuna työtuntia kohden),

Kokonaisansioista laskettuna teoreettista työtuntia kohden. Teoreettisia työtunteja naiset tekevät enemmän kuin miehet, mutta niillä työtunneilla ei ole mitään tekemistä tehtyjen vuosityötuntien kanssa. Ne ovat tessien sivuilta revittyjä vakiota, joita käytetään kun rokulitunteja vähennetään palkasta. Esimerkiksi miesten kuukausipalkka oli 3530 euroa vuonna 2012 ja tuntipalkka  20,94, naisten kuukausipalkka oli 2891 ja tuntipalkka 17,14. ”Naisen euro” kuukausipalkkana oli 81,9 senttiä ja tuntipalkkana 81,9 senttiä. Naisten teoreettiset työtunnit kuukaudessa olivat siten palkkarakennetilastosta laskettuna 168,67 tuntia ja miesten 168,58. Naiset tekevät enemmän töitä, vaikka sinä puhut 5 % erosta ja minä 17-19 % erosta naisten tappioksi. Tilastokeskuksen palkkatilastot eivät usko kummankaan meistä olevan oikeassa, vaan naiset tekevät enemmän töitä kuin miehet! Uskoisiko edes Erkki tuohon?

http://193.166.171.75/database/StatFin/pal/pra/2012/2012_fi.asp

joten keskustelupalstoilla vänkääminen ei tilannetta muuta 🙂

Keskustelupalstoilla minulla on mahdollisuus (muilla kuin bannatuilla sivuilla) oikaista näitä feministien, profeministien, äijäfeministien ja feministiäijien levittämiä valheita. Tilanne totuuden ymmärtämisessä muuttuu koko ajan ja se taitaa hermostuttaa sinua, kun et pura banniasi.

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu