Suomalainen palkkatasa-arvoaloite EU:ssa

Miapetra Kumpula-Natrin oma sivusto

http://miapetra.fi/?p=1142

Sivulla sanotaan näin: Kolme eurooppalaista tasa-arvoaloitettani:

1. Naisten ja miesten palkkatasa-arvo toteen nyt! Syrjintäepäilyihin työnantajan todistustaakka.

Käänteinen todistustaakka on ikiaikaisen skandinaavisen lainsäädännön vastainen. Syyttäjän on näytettävä pitävästi, että epäilty on syyllistynyt rikokseen. Epäiltyä pidetään syyttömänä, kunnes toisin todistetaan.

Suomessa käänteinen todistustaakka on pesiytynyt tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuslakeihin, ei tietääkseni muihin. Eli epäillyn on näytettävä toteen, ettei ole syyllistynyt epäiltyihin tekoihin.

Miapetra Kumpula-Natri sanoo sivuillaan (http://miapetra.fi/?p=974) näin:"Tutkimusten mukaan vasta vanhemmuus – ei siis sukupuoli sinänsä heti valmistumisen jälkeen työmarkkinoille tultaessa – eriyttää naisten ja miesten palkkakehityksen. Tämä on hälyttävää. Edelleenkin naisen euro on 80 senttiä. Ei ole reilua, että synnytysikäisiä naisia syrjitään työmarkkinoilla."

Kun siis Miapetra syyttää Suomea: "naisen euro on 80 senttiä", jokaisen työnantajan on pystyttävä osoittamaan, ettei heillä ole naisten syrjintää. Muuten leivätön pöytä odottaa, jos Miapetran aloite EU:ssa etenee. Tuo luku kun on laskettu kaikkien työnantajien yhteisestä aineistosta.

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu