Antikaisen tietotoimisto levittää disinformaatiota

Joudun muun tutkimuksen lisäksi toimimaan nettipoliisina, kun Uusi Suomi ei siihen pysty.
Juho Antikainen, joka on bannannut minut Uuden Suomen palstaltaan levittää feminististä ja vasemmistoliittolaista propagandaa, joka yllättäen pääsee varsin usein Uuden Suomen Karuselliin, eli etusivulle.

Kuitenkin tuo palsta levittää sellaista tietoa, jolla ei ole todellisuuden kanssa mitään tekemistä.

Otan tähän muutaman esimerkin.

1. Juho Antikainen 16.5.2014 16:25: "Sinänsähän sairauslomat eivät ole ongelma työnantajille tai maan taloudelle, sillä keskimäärin palkansaajat sairastavat/pitävät sairauslomaa reilun viikon (7 työpäivää) vuodessa ja miehet hieman vähemmän kuin naiset."

Totuus on hieman toisenlaista. Jopa STM, tuo valtiofeministien pesäke, arvioi vuoden 2011 valtion budjettiin, että miesten sairaspoissaolopäivät ovat 9 ja naisten 11. Se on keskimäärin lähes 5 % palkkakustannuksista. Onko miesten ja naisten ero noin 20 % "hieman" vai ei, saatte itse arvioida. Kaksi päivää vuodessa selittää noin 0.8 % palkkaerosta, jos se lasketaan niin kuin Antikainen myöhemmin vaatii. Kun kilpailemme kansainvälisillä markkinoilla, jo prosentin murto-osat ovat ratkaisevia siinä, kuka voittaa tarjouskilpailun saati sitten tuo 5 %. Ja tuo oli vasta palkallista sairaspoissaoloa. Kun katsomme lisäksi palkatonta poissaoloa, luvut muuttuvat miehille vieläkin edullisemmiksi. Kyllä palkatonkin poissaolo aiheuttaa kustannuksia. Siksi ajaksi on palkattava sijainen, jonka työpanos maksaa usein enemmän kuin työ tekeminen vakinaisella tai sitten työt on teetettävä ylitöinä ja sekös vasta maksaakin.

2. Juho Antikainen 16.5.2014 16:35: "Kokonaispalkkaan kuuluu rahallisen korvauksen lisäksi välillisiä etuja, kuten työterveyshuolto ja joskus asunto- tai autoetu yms."

Tuohan on ihan skeidaa. Ei työterveyshuollon kustannuksia lasketa kokonaispalkkaan, sillä kukaan ei osaa laskea niitä työntekijäkohtaisesti. Kysykää vaikka omalta työnantajaltanne. Se on teidän oikeutenne. Asunto- ja autoetu on määritelty verottajan toimesta ja ne kuuluvat kokonaispalkkaan.

3. Olen usein maininnut, että EU-parlamentti on tehnyt päätöslauselman 2008/2012(INI), jossa määritellään, kuinka tehdään tasa- arvoinen palkkavertailu. Antikainen väittää näin: "Tämä suositus koodilla (2008/2012)INI – Recommendations on the application of the principle of equal pay for men and women, syntyi slovakialaisen kristillisdemokraattista puoluetta edustavan Edit Bauerin aloitteesta ja hyväksyttiin parlamentissa lähes yksimielisesti äänin 590 puolesta ja ainoastaan 23:n edustajan äänestäessä esitystä  vastaan."

Kirjoitin blogissani:
http://paulisumanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/167967-palkkatasa-arvoa-maa…
että vasemmistoliiton edustaja Esko Seppänen äänesti sitä vastaan. Äänestystulos oli 384 puolesta, 284 vastaan. Antikaisen tietotoimisto väittää, että 590 oli puolesta ja 23 vastaan. Itse voitte päätellä, miten asia on sivulla:
http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=uriserv:OJ.CE.2009.02…
Minua Eurooppatiedotus ohjeisti näin: Eli katsothan kohdat:
7.17.   Application of the principle of equal pay for men and women (vote)
Ja sitten kohta: 28.   Bauer report A6-0389/2008

Tähän nojasin blogikirjoitukseni. Olisihan se ihan mahtavaa, että EU-parlamentti on äänin 590-23 samalla kannalla kuin minä, eli että tehdyt työtunnit pitää ottaa huomioon tasa-arvoisessa palkkavertailussa. Itse asiassa toivon, että Antikainen selättää Eurooppatiedotuksen.

4. Kuitenkin 13.5.2014 18:26 Juho Antikainen väittää näin: "Tällä hetkellä tuo yleisluonteinen tehtyihin työtunteihin perustuva miesten ja naisten välinen palkkaero on noin 19 prosenttia."

Täyttä skeidaa, että se perustuisi tehtyihin työtunteihin. Kun lokakuun kuukausipalkat maksetaan yleisesti jo lokakuun 15 päivänä, niin eivät Suomen kymmenet tuhannet palkanlaskijat voi pistää palkka-aineistoon lokakuun työtunteja, eivät he sentään mitään ennustajaeukkoja ole, vaan tunnollisia sentin päälle palkkoja laskevia kunnon työntekijöitä. Antikainen häpäisee heitä ihan tietoisesti.

5. Samassa kirjoituksessa 13.5. Antikainen sanoo näin: "Tilastokeskuksen ansiotasoindeksissa, miesten ja naisten välinen palkkaero voidaan hyvinkin ilmoittaa "raaka-arvona" eli  töiden vaativuusarvioinnin ohittavasti bruttotuntiansioiden suhteena."

Jopa nyt jotain ihan mullistavaa Antikaisen disinformaatiotietotoimistosta. Eihän ansiotasoindeksitilastossa ole koskaan verrattu bruttotuntiansioita, vaan bruttokuukausiansioita. Antikaisen höperyydellä ei ole määrää eikä rajaa. Antikaisen kirjoituksissa faktat osuvat kohdalleen yhtä usein kuin mikä on Nagant-revolverin osumatarkkuus. Tuosta Neuvostoliiton politrukkien niskalaukausaseesta on asiantuntijan lausunto: " Sillä osuu latoon, jos seisoo itse ladossa ja ladon ovet ovat kiinni."

Joka uskoo Antikaiseen, uskoo keijuihin, menninkäisiin ja kummituksiin. Minä en.

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu