Antikainen valehtelee jälleen

Antikainen vieraili palstallani ja sanoi, että minä valehtelen, kun väitän hänen bannanneen minut. No, kävin hänen palstallaan ja minulla oli oikeus kommentoida. Ja oikaisin yhden jutun täällä.

http://jiihooantikainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/168668-palkkaerokeskust…

MUTTA. Heti kommenttini ilmestymisen jälkeen Antikainen kommentoi omalla tyylillään minun kommenttiani ja sulki keskustelun kaikilta.

Vai pääsettekö te kommentoimaan?

Bannaus voidaan tehdä henkilökohtaisesti tai bannaamalla kaikki vastaukset. Antikainen käyttää kaikkia mahdollisia keinoja oikaisujen estämiseksi.

Päätin lopettaa sana Antikainen käyttämisen palstallani. Rajansa kaikella. Mutta poistan myös erään nimeltä mainitsemattoman kirjoittajan kommentit palstaltani, koska hänkään ei salli minun oikaista hänen esittämiään vääriä väitteitä.

Tasapeli, sanoisi Arhinmäki, tuo ex-ministeri, joka ei päässytkään veronmaksajien rahoilla futiksen MM-kisoihin. Olympialaiset olivat hänen viimeinen yhteisten rahojen urheilujuhlimiset. Hän juhli silloin tosi paavomaisesti. Tai mistä minä tiedän, vaikka hän keksisi jonkun porsaanreiän veronmaksajien rahojen käyttämiseksi jatkossakin. Eikös se puoletukikin ole  meidän veronmaksajien piikkiin laitettu.

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu