Feministit ja heidän myötäjuoksijansa varastavat tasa-arvon

Antikainen blogissaan kertoo, mikä on suomalaisen miesliikkeen historia ja tarkoitusperät. Joudun kirjoittamaan tänne asiasta, sillä minulla on banni hänen sivustolleen.

Näin se menee. Feministit ja heidän myötäjuoksijansa ovat Suomessa ainoa oikea "mafiaperhe", jolla on oikeus määritellä tasa-arvo ja miesliikkeen suhde siihen.

Miesliikkeelle itselleen ei ole varattu edes oikeutta oman historiansa kertomiseen eikä sen määrittelyyn, kuka edustaa suomalaisia miehiä.

Feministit ja heidän myötäjuoksijansa ovat varastaneet tasa-arvon! Miesliike ei saa itse määritellä, mikä kuuluu tasa-arvoon miesten mielestä.

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu