YK:n hyväntahdon lähettiläs Emma Watson kutsuttava Suomeen

YK:ssa on alkanut kampanja, että miesten tulee liittyä tasa-arvopolitiikkaan allekirjoittamalla seuraava  julkilausuma  " The HeForShe Commitment: Gender equality is not only a women’s issue, it is a human rights issue that requires my participation. I commit to take action against all forms of violence and discrimination faced by women and girls."

Siis vain miehiltä vaaditaan sitoumus, ei naisilta. Ja miksiköhän miehille sallitaan väkivalta toisia miehiä ja poikia kohtaan tämän sitotumisen jälkeen? Eikö YK haluakaan lopettaa sotia?

Pidän tätä epätasa-arvoisena pyrkimyksenä. Siinä syyllistetään miehet ja asetetaan yksinomaan naissukupuoli väkivallan uhreiksi. Vai onko naisille mahdotonta pidättäytyä väkivallasta miehiä, naisia ja lapsia kohtaan?

Hyväntahdon lähettiläs Emma Watson sanoo lisäksi: ""Yksikään maa maailmassa ei voi vielä sanoa saavuttaneensa sukupuolten välistä tasa-arvoa."

Emma Watson pitää kutsua Suomeen tilaisuuteen, missä on mies- ja naisjärjestöjen edustajia kertomassa, kuinka Suomessa on saavutettu sukupuolten välinen tasa-arvo, jos mittareina käytetään tasa-arvoisesti tehtyjä tilastoja.

Myös väkivaltatilastot menevät suunnilleen tasan. Sehän on ihan poliittista, mitä tilastoja vetää esille. Ja aina on huomattava, etteivät kaikki väkivaltatapaukset tilastoidu koskaan tasa-arvoisesti. Ei ainakaan sen jälkeen, kun levisi yleiseen tietoisuuteen se vastaus, jonka hätäkeskus antoi sinne hädissään soittavalle miehelle: "Et kai väitä, että nainen antaa sinulle pataan?" Jos naiset aloittavatkin enemmän riitelyitä, mies selviää niissä useimmiten voittajaksi.  Naiset ovat väkivaltaisempia lapsia ja sikiöitä kohtaan. Nuorten naisten ja miesten väkivaltatilastoissa tytöt muksivat enemmän poikaystäviään kuin pojat tyttöjä. Kun noita eri tapauksia on mahdotonta pisteyttää, voidaan kai todeta molempien sukupuolten olevan yhtä väkivaltaista toista sukupuolta kohtaan.

Lue myös

http://www.ensijaturvakotienliitto.fi/liitto/haetko-tietoa/perhevakivalt…

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu