Toimittaja Roman Schatz kertoo totuuden Frankfurtin kirjamessuilla

Tässä lainaus Hesarin sivulta, jossa xxx (tunnen äänen, mutta kuka?) haastattelee toimittaja Roman Schatzia Frankfurtin kirjamessuilla:

http://www.hs.fi/kulttuuri/a1412824312619
 
Toimittaja Roman Schatz kertoo Sofi Oksasta raivostuttavan naisklisheen Frankfurtin kirjamessuilla:

Haastattelija: Sanoit tossa etukäteen, että sinua huolestuttaa,miten Sofi Oksanen suhtautuu tuota näihin suomalaisistanaisista kerrottuihin kliseisiin. Voisitko kertoa näistä yhden?
Roman: No, siis tiedossa on yleensä, että suomalainen nainen on itsenäinen, nykyään paremmin koulutettu kuin suomalainen mies keskimäärin, elää pidempään, silti valittaa naisen eurosta, vaikka jos kaikki kotityöt ja työssäoloajat ja poissaoloajat ja elinajan odote lasketaan, niin miehen euro on runsaasti kapeampi kuin naisen euro. Ja mun mielestä semmosena vanhana patriarkaalisesta kulttuurista lähteneenä, eli Saksasta, mun mielestä Suomi ei ole tasa-arvoinen maa vaan se alkaa olla matriarkaatti. Et naiset rulaa: Naiset määrää ja miehet häärää Suomessa.

On se ihanaa korville kuulla, että taas yksi toimittaja on tajunnut asian ytimen.

Valitettavasti hän on minun tietojeni mukaan vasta toinen.

Mutta toivossa on hyvä elää. Totuus alkaa viimein paljastua.

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu