Mistä löytyisi Rinteen laskelmat omakotitalosta ja naisten työtunneista?

Rinne kuuluu sanoneen: " Naiset menettävät perusteettomien palkkaerojen vuoksi työuransa aikana keskimäärin palkkasumman, jolla saisi omakotitalon Uudeltamaalta, Rinne huomautti puhuessaan lauantaina Demarinaisten liittokokouksessa Lappeenrannassa. Naisten palkanmaksu tuli tältä vuodelta täyteen lokakuun lopussa, mutta Rinne muistutti, että työ jatkuu."

Kolme kysymystä: 1. Miten Rinne todistaa, että Suomessa on perusteettomia palkkaeroja? Mistä löytyvät todisteet?

2. Mistä löytyy Rinteen laskelma, että palkkaero on omakotitalon verran? Onkohan tässä nyt varmaan muistettu laskea verotus mukaan vai onko demareissa vielä tapana unohtaa se, niinkuin Liisa Jaakonsaaren leipävertailuissa? Vai onko valtiovarainministeri Rinne poistanut tuloveron aivoistaan?

3. "Naisten palkanmaksu tuli täyteen, mutta työ jatkuu", sanoo Rinne. Mistä löytyy Rinteen laskelma naisten ja miesten vuosityötunneista? Muutenhan tuo on äijäfeministipropagandaa. Oma laskelmani osoittaa, että naisten työtunnit tulivat täyteen jo 23.10. Eli naiset saivat palkkaa yli viikolta, joilloin he eivät tehneet töitä.

Rinne on valtiovarainministerinä Tilastokeskuksen yliylipäällikkö. Tilastokeskushan on valtiovarainministeriön alainen virasto. Mitäpä jos Rinne vaatisi Tilastokeskusta tekemään miesten ja naisten tasa-arvoisen palkkavertailun siten kuin EU-parlamentti on siitä säätänyt päätöslauselmassaan vuodelta 2008 (2008/2012(INI)). Siinä vaaditaan tehtyjen vuosityötuntien huomioonottamista, mitä yksikään Tilastokeskuksen palkkatilasto ei tänään (eikä koskaan aikaisemminkaan) ole tehnyt.

Vastaukset, mistä nettisosoitteesta Rinteen laskelmat löytyvät, osoitteeseen: paulisumanen miuku gmail piste com. Kiitos jo etukäteen.

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu