Irtisanominen on uutinen vasta kun se kohdistuu naisiin

Yksi Hesarin pääuutisista oli tänään 21.12.2014: "Potkujen määrä taas kasvussa – taantuma puree nyt myös naisten aloihin".  Tämä oli jo seitsemäs vuosi, kun taantuma on purrut miesten aloihin. Mutta sellaisia koko sivun juttuja ei ole näinä vuosina HS:ssa näkynyt kuin "Taantuma iskee miesten aloihin".

HS:n linja on: Miesten ongelmat ovat miesten itsensä syytä, naisten ongelmat ovat patriarkaatin syytä. Naiset ovat Venuksesta, miehet ovat helvetistä.

Jos luette uutisen, yrittäkääpä ottaa siitä selville:

– Iskeekö taantuma  nyt enemmän naisiin kuin miehiin?

– Paljonko naisia ja miehiä on irtisanottu vuoden 2007 jälkeen?

– Saavatko nuoret naiset vai miehet paremmin töitä valmistuttuaan?

Jos ette saa vastausta, onko juttu mielestänne tasa-arvoisesti tehty?

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu