Kokoomusnaiset yhtyvät äijäfeministiin

Äijäfeministi Rinne lupasi, että jos SDP on seuraavassa hallituksessa, naisten ja miesten välinen ero kuukausiansioissa tulee olemaan vaalikauden lopulla 90 %. Mitään reunaehtoja ei ole, esimerkiksi tehdyistä työtunneista ei välitetä vaan naisille on maksettava samat kuukausiansioit, vaikka he tekevät vain noin 80 % miesten työtunneista.

Nyt kokoomukset naiset ilmoittivat yhtyvänsä äijäfeministiin, mutta "ongelman" ratkaisu on vieläkin rajumpi.

http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/kokoomusnaiset-ehdottavat-miesveroa/1…

Lainaus jutusta: "Keski-Suomen Kokoomusnaiset ehdottavat miesveron käyttöönottoa. Veroa maksettaisiin vuosittain sen perusteella, paljonko kulloinkin olisi miehen euron ja naisen euron välinen erotus."

Eli miesvero olisi ensi vuonna (jos kokoomus on hallituksessa) noin 17 senttiä jokaisesta ansaitusta eurosta.

Kun miesvero on nykyisin 4 %, se kasvaisi ensi vuonna 21 %:iin.

Vaikka miehillä ja naisilla on nykyisin sama keskituntipalkka, miehet maksavat tänään jokaisesta tekemästään työtunnista veroa noin 4 % enemmän kuin mitä naiset maksavat työtunnistaan.

Mahtaako Suomi lähteä nousuun näillä äijäfeministiin yhtyneiden kokoomusnaisten vaaliteemoilla?

 

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu