Naisia suosittiin eduskuntavaaleissa

Täällä Hyvinkäällä ei voitu seurata vaalitulosohjelmia televisiosta, koska Suomen hallituksen ulkomaille myymän Digitan kanavat olivat epäkunnossa. Ei näkynyt mitään tv-kanavia koko iltana. Se ei ole mikään uusi juttu, sillä kuukausi sitten meillä oli sama ongelma useita päiviä peräkkäin.

Onneksi minulla on puhelimessani nettiyhteys, joten kuuden tuuman puhelimestani pystyin seuraamaan edes jotain.

Mielestäni suurin vaalitulosongelma oli se, että taas naisia suosittiin. No, sehän ei ole mikään uutinen, vai kuinka?

Ehdokkaista oli naisia alle 40 %, mutta valituista yli 40 %.

Jos nainen asettuu ehdolle, hänellä on suurempi mahdollisuus tulla valituksi kuin miesehdokkaalla. Se on sukupuolten välinen tasa-arvo-ongelma, eikö vain?

Odotan mielenkiinnolla STM:n tasa-arvoyksikön, Tasa-arvoasiain Neuvottelukunnan (TANE), tasa-arvovaltuutetun ja muiden tasa-arvoelinten, kuten minna.fi reagointia asiaan.

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu