Naiset päätyvät exän kanssa sänkyyn miehiä useammin – naisen logiikalla

Joskus googlaus tuo osumaksi ihmeellistä tilastotieteellistä aineistoa.

http://www.nainen.com/naiset-paatyvat-sankyyn-exan-kanssa-miehia-todenna…

www.nainen.com – sivustolta putkahti tällainen väite: "Kyselyn mukaan 44 prosenttia on viettänyt hetkiä exänsä kanssa lakanoiden välissä, koska ovat halunneet palata takaisin yhteen, elää uudelleen vanhoja muistoja tai vain harrastaa seksiä. Kyselyn mukaan naiset päätyvät sänkyyn exän kanssa miehiä todennäköisemmin, sillä kyselyyn vastanneista, exän kanssa seksiä harrastaneista 54 prosenttia oli naisia."

Kun luitte tämän, syttyikö aivoissanne punainen lamppu? Jos ei – miettikääpä uudestaan.

Tässä on kysymys naisen logiikasta. Jos useammassa vastauksessa naiset ilmoittavat, että he menevät exän kanssa sänkyyn, kuin mitä löytyy miesten vastauksista, ei kysymyksessä ole fakta siitä, että naiset menevät useammin sänkyyn, vaan kyselyn kehnous.

Todellisuudessa nimittäin jos nainen menee exän kanssa sänkyyn, se exä on mies, eli hänkin on mennyt exänsä kanssa sänkyyn. Tilanne on 1 – 1. Jos mies menee exänsä kanssa sänkyyn, se exä on nainen, eli hänkin meni exänsä kanssa sänkyyn. Tilanne on taas 1 – 1.

Jos nainen/mies menee sänkyyn jonkun kanssa, joka ei ole exä, vastausta ei tilastoida osumaksi.

Aina, kun menee exänsä kanssa sänkyyn, siinä on tilanne 1 – 1. Eli miehet ja naiset menevät yhtä usein exänsä kanssa sänkyyn.

Jos tilasto osoittaa muuta, se on väärin tehty. Tavallisesti otanta on kohdistunut vääriin henkilöihin (otanta on vino) tai sitten otanta on ollut liian suppea. Yleisesti ottaen otos ei ole ollut kaikkia miehiä ja naisia edustava.

Mutta naisen logiikalla nyt voi todistaa mitä tahansa, esimerkiksi että naisen euro on 80 senttiä.

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu