Ilmastonmuutos ja kansainvaellus

Muutama minuutti sitten YLE1:n uutisissa kerrottiin, että ilmastonmuutoksen aiheuttama kansainvaellus saattaa tehdä sen, että Suomeen tulee jopa 120 miljoonaa maahanmuuttajaa. Vai oliko se 12 miljoonaa? Veikkaan edellistä, sillä kokonaismäärä vaeltajia oli 2 000 miljoonaa. Mutta jokainen voi sisällään kuvitella, mitä meille merkitsisi vaikkapa vain 12 miljoonaa uutta äänestyskelpoista ulkomailta tullutta kansalaista.

Itse äänestin aikoinaan EU:hun liittymistä vastaan, sillä oman kansainvälisen työkokemukseni perusteella meidän ei kannata liittyä mihinkään, mihin ovat osallisena Välimereen rajoittuvat maat + Portugali, korkeintaan (mutta ei välttämättä) Ranskaa ja Monacoa lukuunottamatta

No tästä asiasta en voikaan sitten sanoa sen enempää, jotta sensori ei poistaisi kirjoitustani.

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu