Feministien vihapuhehyökkäys minua kohtaan on alkanut

Lainaan ay-johtajan Nicholas Kleinin puhetta vuodelta 1914, jossa tämä sanoi: " First they ignore you. Then they ridicule you. And then they attack you and want to burn you. And then they build monuments to you."
"Ensin he jättävät sinut huomiotta. Sitten he ivaavat sinua. Sitten he hyökkäävät sinua kohtaan ja haluavat polttaa sinut elävänä. Lopulta he rakentavat sinulle muistomerkkejä."

Feministit ovat edenneet vaiheeseen 3. Nyt he hyökkäävät minua kohtaan valehtelun keinoin.
________________________________
Taustaa: Olen tutkinut työaikoja ja palkkoja koko työurani ajan, sillä olen rakentanut yrityksiin työn-, työajanseuranta- ja palkkauksen esijärjestelmiä. En palkkalaskentaa, joka on yksinkertainen sovellus, joka laskee ennakonpidätykset ja tekee yhteenvedot verottajalle ja pankin palkanmaksujärjestelmälle. Esijärjestelmä kerää tarpeellisen työaika- ja tuotantotiedon ja laskee sen perusteella ttyöntekijälle maksettavan rahasumman. Se voikin olla äärimmäisen monimutkainen tiedonkeruujärjestelmä, jos esim. kyseeessä on ryhmäurakkatyötä kolmivuorossa tekevä henkilö, jonka urakkakumppanit tai heidän tuotantopanoksensa eivät ole urakoissa samoja.

Jo työaikanani tein työaikoja ja palkkoja koskevia tutkimuksia työn rationoimiseksi. Tutkimustulokset eivät ole julkisia vaan yrityssalaisuuksia.

Tutkijana toimin Kansaneläkelaitoksessa 1960-luvulla, jolloin julkaisin ensimmäisen julkaistun tutkimukseni.
Jäätyäni eläkkeelle aloitin työaika- ja palkkatutkimuksen syyskuu-huhtikuu -välisenä aikana. Kesä menee pientilan hoidossa.

Tutkimuksistani on julkaistu kolme kirjaa, joista viimeisimmän julkaisi HD-kustannus nimellä "Vaiettua tietoa tasa-arvosta".

Olen käynyt puhumassa tutkimustuloksistani kotimaisissa ja ulkomaisissa konferensseissa ja tutkimuspäivillä. Niiden julkaisuissa on julkaistu tutkimustuloksiani sekä englannin- että suomenkielellä.
Kansainvälisistä konferensseista, joissa olen pitänyt esityksen, mainittakoon:
WORK2013, WORK2015 ja WORK 2017 Turun yliopistossa
NWLC2014 Göteborgin yliopistossa
NWLC2016 Tampereen yliopistossa
CWFC2015 Malmön yliopistossa
Kotimaisista tutkimuspäivistä, joissa olen pitänyt esityksen, mainittakoon
Työelämän tutkimuspäivät vuodesta 2012 alkaen. Olen myös Työelämän tutkimusyhdistyksen jäsen.
Sosiologipäivät 2014 alkaen
Sosiaalipolitiikan päivät 2014 alkaen
Tasa-arvopäivät 2015 ja 2016 (vuonna 2017 riippumattomia miesjärjestöjä ei enää kutsuttu!)

Tampereen työelämän tutkimuspäivien esityksistä julkaistiin aikoinaan vertaisarviotuja artikkeleita. Minultakin on yksi artikkeli julkaistu: "Mitä tiedämmme tehdyistä vuosityötunneista?".
Enlanninkielisiä tutkimustuloksiani voi lukea täältä:
1. Pauli Sumanen: "The quantitative productivity of full time working male and female employees in Finland" (2015)
http://www.hrpub.org/download/20151130/SA6-19605042.pdf
2. Pauli Sumanen, Jouni Luukkainen: "Methods to measure the Gender Wage Gap in European (2016)
http://www.ejbss.com/Data/Sites/1/vol4no12march2016/ejbss-1706-16-method…
__________________________

Feminististä vihapuhetta:
1. Sen aloitti Reija Lilja blogissaan, jossa hän väittää keskituntipalkan laskentatapaani tieteellisesti vääräksi. (Sitä käyttää mm. EK:n tutkimusosasto). Kun Liljan kyvyt tilastotieteessä eivät riittäneet, koko Palkansaajien tutkimuslaitos pantiin keksimään valheellisia perusteluja menetelmäni kumoamiseksi. Ensin he väittivät, että se on väärä Lordin paradoksin mukaan. Osoitin tämän vääräksi. Häntä koipien välissä Palkansaajien tutkimuslaitos keksi, että Gershunyn paradoksiksi osoittaa minun olevan väärässä. Ostin Gershunyn kirjan aiheesta ja totesin, että Gershuny onkin minun kannallani ja Gershunyn paradoksin perusteella Reija Liljan tutkimuksissaan käyttämä keskituntipalkan laskentakaava on väärä ja minun oikea. Mm. tätä käsitellään minun ja Luukkaisentutkimuksessa.

2. Vihapuhetta jatkoi uuden aallon feministi Minja Koskela.
Blogissaan (http://www.lily.fi/blogit/bluestocking) hän kirjoittaa näin:
"Miksi ihmeessä Suomen laajalevikkisin sanomalehti sitten päättää julkaista kirjoituksen, joka 1) antaa ymmärtää kirjoittajan olevan tasa-arvoasioiden asiantuntija; ja 2) perustuu tehdyn tutkimuksen kyseenalaistamiseen positiosta, jonka aikomus ei ole koskaan ollutkaan edistää tasa-arvoa tai tasa-arvokeskustelua? En keksi muuta syytä, kuin että klikkimedia-aikana vaihtoehtoisten faktojen perässä harhaisesti keikkuvien trollien provokatiiviset avaukset saavat virallistenkin medioiden sivuille mukavasti liikettä. Samalla unohtuu, että trollaavien miesasia-aktivistien tarkoitus ei ole koskaan ollut dialogi tasa-arvoaktivistien kanssa. Sen sijaan pointtina on (passiivis)aggressiivisesti hiljentää feministejä anonyymeilläteksteillä ja avoimella vihapuheen lietsomisella."

Ensimmäinen valhe on, etten muka olisi tasa-arvoasioiden asiantuntija. Eihän kukaan Suomessa tutki sukupuolten työaikoja kuin minä. Eikä Suomessa ole tehty kuin yksi varteenotettava kvantitatiivinen palkkaerotutkimus, eikä siinäkään otettu huomioon työaikoja eikä ylitöitä. Jos minä en ole "työaika ja palkka" -asiantuntija, ei kukaan muukaan ole.
Toinen valhe on se, että Hesarin kirjoitus (Ei enää luettavissa, mutta löytyy oheisen blogikirjoituksen lopusta)
http://paulisumanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/240012-matakuun-esijuttu-2-…
"perustuu tehdyn tutkimuksen kyseenalaistamiseen". Minja Koskela valehtelee, että tuntipalkoista olisi tehty tasa-arvoista tutkimusta. Ei ole, jos uskomme EU:ta, ILO:a ja YK:ta. Feministinen palkkaerotutkimus ei kestä tieteellistä tarkastelua tasa-arvonäkökulmasta.
Kolmas valhe on tässä: "Samalla unohtuu, että trollaavien miesasia-aktivistien tarkoitus ei ole koskaan ollut dialogi tasa-arvoaktivistien kanssa." Minä toimin Tasa-arvopäivien järjestelytoimikunnan jäsenenä edustaen järjestäytymättömiä miesjärjestöjä vuonna 2016. Me järjestäytymättömät miesjärjestöt esitimme päiville useita työryhmiä, mutta yhtään niistä ei huolittu mukaan. Muut ehdotetut työryhmäehdotukset hyväksyttiin. Tänä vuonna meitä ei edes kutsuttu järjestelytoimikuntaan eikä tasa-arvopäiville. Asia on täsmälleen päinvastoin kuin feministi Minja Koskela sanoo: Feministit pyrkivät estämään miesten osallistumisen tasa-arvoasioiden käsittelyyn. Tasa-arvoasiat ovat feministien monopoli, jolla he käyttävätn valtaansa, jopa valehtelemalla.
Näin siis hyökkää minua kohtaan feministi Minja Koskela, jota haastateltiin Helsingin Sanomissa kolmella sivulla 30.11.2017.
 
3. Feminististä vihapuhetta jatkaa toimittaja Johanna Vehkoo Journalisti-lehdessä numero 9/2017.
http://paulisumanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/246399-julkisen-sanan-neuvo…
Johanna Vehkoo väittää laskelmiani valeuutisiksi, vaikka neljä tamperelaista työelämää tutkivaa tohtoria (kolme heistä naisia) on päätynyt samaan lopputulokseen.

Aluksi feministit olivat välittämättä tutkimuksistani, ne ohitettiin ja mitätöitiin vaikenemalla niistä.
Sitten he alkoivat ivaamaan minua. Kaikki kolme mainitsemaani feministiä yrittää väärää argumentointia "Argumentum ad hominem". Minua väitetään tyhmäksi ja liian vähän koulutusta saaneeksi. Feministitohtorit yrittävät väittää, että heidän väitteensä ovat oikeita heidän korkeamman koulutuksensa vuoksi.
Seuraavaksi on alkanut hyökkäysaalto minua kohtaan julkisesti lehdissä ja verkossa. Nimeltä mainiten. Tutkimustuloksiani ei pystytä osoittamaan vääriksi muuten kuin perusteella "ne ovat väärin, koska me feministitutkijatohtorit sanomme toisin". He eivät vain ole tutkineet samoja asioita kuin minä. Eivätkä feministit voi monopolisoida palkkatasa-arvon määritelmää. Eikö pidäkin tutkia, mitä palkkatason määrittelystä sanovat EU, EU-tuomioistuin, ILO ja YK? Suomi on sitoutunut noudattamaan näiden elinten päätöksiä. Tietääkseni vain minä teen niin. Pyydännilmoittamaan, jos joku tietää jonkun muun tutkijan, joka huomioi tutkimuksissaan nämä elimet.

Nyt odottelen, milloin feministeiltä on tulossa kuoliaaksikivitys tai polttaminen elävänä?

0
paulisumanen
Sitoutumaton Hyvinkää

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies".
“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking -
"Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard -
"On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu