Mihin naiset käyttävät aikaansa miehiin verrattuna?

https://www.nainen.com/nuoret-naiset-kuluttavat-10-tuntia-paivassa-kanny…

Woman using mobile phone  –   Nuoret naiset kuluttavat 10 tuntia päivässä kännykän räpläämiseen
Miia
12.12.2017
Digi, Jutut, Teknologia, Viihde

Naiset käyttävät tutkimuksen mukaan enemmän aikaa puhelinten parissa kuin miehet.

Baylorin yliopistossa Teksasissa tehdyn tutkimuksen mukaan nuoret naiset viettävät enemmän aikaa päivässä puhelintensa parissa kuin miehet. College-opiskelijoiden avulla tehdystä tutkimuksesta selvisi Metron mukaan se, että naisopiskelijat käyttävät peräti kymmenen tuntia päivästä puhelimiinsa.

Miehet taas käyttivät keskimäärin kahdeksan tuntia puhelintensa parissa. Metron mukaan kumpikin sukupuoli myönsi, että eniten aikaa vie tekstailu.

“Kun puhelinten ominaisuudet lisääntyvät, addiktiot ovat yhä enemmän realistisempi mahdollisuus”, tutkija James Roberts sanoi Metron mukaan.

Tutkimukseen osallistui 164 opiskelijaa, jotka vastasivat nettikyselyyn. Kaikki osallistujat olivat amerikkalaisia, mutta nykynuorison osalta tuntimäärät tuskin eroaisivat suuresti suomalaisten keskuudessa.

Lähde: Metro

http://metro.co.uk/2014/08/31/study-reveals-women-at-college-spend-10-ho…

_______________________________________

Kun on osoitettu useammankin tutkimuksen tuloksena, että naisten vuostyötunnit ovat vain noin 80 % miesten vastaavista, olenkin ihmetellyt, mihin ne naiset käyttävät sen lopun aikansa.

Nyt isoin osa siitä selvisi.

Ei tämä ihan koko totuus liene. Suomessa parisuhteessa elävät naiset tekevät yli tunnin vuorokaudessa vähemmän yhteenlaskettua ansio- ja kotityötä kuin heidän kumppaninsa (tutkimus löytyy STM:n sivuilta).

Eli eroa on alle tunti verrattuna tähän tutkimukseen.

Olisi hyvä tutkia, mihin se loppuaika kuluu, vai mitä?

0
paulisumanen
Sitoutumaton Hyvinkää

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies".
“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking -
"Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard -
"On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu