Tarja Halonen, valehteleva presidentti, täyttää tänään 75 v.

Tarja Halonen täyttää tänään, jouluaattona, 75 vuotta.

Itse muistan hänet valehtelevana presidenttinä, joka tuhosi puheillaan miesten ja naisten yhteisen pyrkimyksen tasa-arvoon.

1. Virkaanastujaispuheessaan Tarja Halonen sanoi: "Naisen euro on edelleen 80 senttiä:" Tarja Halonen oli ollut aikaisemmin SAK:n lakimies. On kaksi mahhdollisuutta: Joko hän oli kiintiönainen SAK:ssa, eikä ymmärtänyt mitään työelämästä. Tai hän ymmärsi työelämää, mutta feministinä hän valehteli, että myytti "naisen euro on 80- senttiä" on palkkasortoa naisia kohtaan. Joka tapauksessa tästä valheesta tuli totta valtionhallinnossa ja virallisissa tasa-arvoelimissä, olihan se sanottu presidentin suulla. Kun laskemme palkkaeron tuntipalkoista, niin kuin se tehdään virallisesti EU:ssa, Suomessa miehet ja naiset saavat suunnilleen samaa tuntipalkkaa tehtyä työtuntia kohden laskettuna. Tämä on todistettu kirjassa Työelämän myytit ja todellisuus, toimittanut Pasi Pyöriä, (2017 Gaudeamus), luvussa 8: Yrittäjien työaika ja tulot, jonka ovat kirjoittaneet tamperelaiset työelämän tutkijatohtorit Satu Ojala, Pasi Pyöriä, Hanna-Mari Ikonen ja Tuija Koivunen. He saivat tuloksen, että naisten keskituntipalkka on 99 % miesten keskituntipalkasta. Ylityöt poistaen tulos menee yli sadan prosentin.

2. Puheessaan Tarja Halonen puhui "naisten kaksoistaakasta", tarkoittaen, että naiset tekevät kaksinkertaisen työmäärän miehiin verrattuna, koska he tekevät ansiotyön lisäksi valtaosan kotitöistä. Naisten kaksoistaakka on kuitenkin feministien levittämä valhe. Raportissa Sosiaaliministeriön selvityksiä 2006:73 Työtä eri elämänvaiheissa ja ajankäyttö – äidit ja ikääntyvät -, tutkijat Hannu Piekkola ja O-P Ruuskanen todistavat sivulla 22, että parisuhteessa elävät miespuolisot tekevät viikossa 8,5 tuntia enemmän yhteenlaskettua ansio- ja kotityötä kuin heidän naispuolisonsa. Se tekee päivässä keskimäärin paljon yli tunnin.  Päinvastoin miehillä on kaksoistaakka. He tekevät pitkän työpäivän jälkeen nurisematta lisäksi niin paljon kotitöitä, että tämän kaksoistaakan vuoksi esimerkiksi vuonna 2015 kuolleet miehet elivät 7,8 vuotta naisia lyhyemmän eliniän.

Presidentin pitäisi yhdistää kansa, feministipresidentti Tarja Halonen keskittyi lyömään juopaa miesten ja naisten välille. Siitä hänet muistan, enkä näe siinä onnittelun aihetta.

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu