Nyt on aika naisten hallitukselle

Tulevan hallituksen muodostakoot naiset

Vaalien perusperiaate on, että voittajat saakoot lisää valtaa. Kansa äänestää, pulinat pois.

Vaalien 2019 voittajia olivat naiset ja perussuomalaisäijät. Kun perussuomalaisäijien kanssa kukaan ei halua olla tekemisissä, jäävät jäljelle naiset.

Naisiahan valittiin edukuntaan suhteellisesti enemmän kuin heitä oli ehdokkaina. Eli kansa haluaa naisten hallitsevan  meitä.

Vaikka suurin ääniä saanut puolue oli SDP, sen puheenjohtaja Antti Rinne ei ollut puolueensa suurin ääniharava. Eli minun skenaariossani pahin vaihtoehto, äijäfeministi Antti Rinne ei ole mielestäni oikea hallituksen muodostajaksi. Naisten p…eitä nuoleskeleva mies ei kelpaa minulle pääministeriksi.

Naisten osuus eri puolueissa oli seuraava tiistain tietojen mukaan:

Vihreät                        17/20     85 %
Vasemmistoliitto          9/16   56 %
Kristillisdem.                 5/9     56 %        
SDP                             22/40     55 %
Ruotsalaiset                  4/9     44 %
Kokoomus                    16/38   42 %    
Keskusta                        10 /31  32 %
Perussuomalaiset        11/39   28 %
Muut                                 0/2      0 %

Tuossa on 94 naista, mutta oikea luku lienee tarkistuslaskennan jälkeen 93.

Oikea hallituskokoonpano saadaan, kun suhteutetaan naisten osuudet kussakin puolueessa.

Hallitukseen suoraan:
SDP (pääministeri Sanna Marin)
Vihreät (valtiovarainministeri Maria Ohisalo)
Vasemmistoliitto (ulkoministeri LI Andersson)
Kristillisdemokraatit (sosiaali- ja terveysministeri Sari Essayah)
Itseoikeutettuna RKP (Anna-Maja Henriksson valitkoon pienpuolueena ministeripestinsä itse lopuista)

Näillä on hallussaan puolueittain laskettuna vain 94 paikkaa ja seuraavana naissuhteen mukaan tuleekin sitten kokoomus, jossa naistasapaino jäi vain kolmen edustajan päähän.

Jos halutaan enemmistöhallitus (miksi muuten ????) on otettava seuraavana mukaan kokoomus, ja hallituksella onkin jo 132 paikkaa ja valta on taattu. Mitä sanomista tässä on kokoomuksen miehillä? Sanoihan kokoomuksen EU-parlamentin edustajaryhmäkin aikoinaan, että samassa tehtävässä suomalainen nainen saa vain 80 % miehen palkasta. Eli kokoomus tunnustaa naisten sorron ja kai se haluaa hyvittää sen???? Nyt sillä on siihen mitä mainioin mahdollisuus.

Ja niin, tämä ei ole ironiaa. Äänestin taas vuosikymmenien tottumuksieni mukaan naista. En sano, että olen äänestänyt aina samaa puoluetta, mutta aina naista kuitenkin.

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu