Postiko hukkasi Linnan kutsuni?

Luin juuri, että tämänvuotisten Linnan kutsujen eräs aihe on tasa-arvo ja että tasa-arvoihmisiä on kutsuttu paikalle.

Olen lähettänyt Tarja Haloselle ja Pentti Arajärvelle palkka-tasa-arvoa käsitelleen kirjani. Kirjan välissä oli vapaaehtoinen maksulomake.

Presidentti Tarja Halonen kiitti kirjasta kirjeellä ja tohtori Pentti Arajärvi maksoi kirjan pankkitililleni, joten kyllä siellä oikea osoite on tiedossa.

Kun viime keväänä Tilastokeskuksen pääjohtaja ilmoitti, että Tilastokeskuksen palkkatilastot eivät ole tasa-arvotilastoja, on kirjassa esittämäni miesten ja naisten palkkavertailu ensimmäinen ja ainoa tasa-arvoisesti tehty palkkavertailu Suomessa. Luulin tämän tasa-arvoteon riittävän kutsuun Linnan juhlille.

Uskon näkeväni niitä aikaisempien epätasa-arvoisen palkkavertailun tekijöitä linnassa joten uskon, että kutsu minullekin on varmaan lähtenyt. Posti lienee sen hukannut, muu ei voi olla selityksenä.

paulisumanen

Työaika- ja palkkatutkija. Myyttien murtaja. Miehen biologisessa ruumiissa. Gender oli aluksi "nainen", kunnes petyin feminismiin ja vaihdoin genderikseni "mies". “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking - "Menschen, die recht haben, stehen meistens allein" & "Je mehr Leute es sind, die eine Sache glauben, desto größer ist die Wahrscheinlichkeit, dass die Ansicht falsch ist" - Kierkegaard - "On parempi laskea summittain oikein kuin tarkasti väärin" - Eino Saarinen (1932-2014), kolmessa eri yrityksessä esimieheni.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu