Kansamme vastuuttomat viholliset

”Joka tätä merkkiä kantaa, on kansamme vihollinen”


”Yhteiskunta ei voi olla pienen äänekkään vähemmistön panttivankina, jos meillä on osa salaliittoteorioita lukevia foliohattuja, jotka eivät ota rokotteita. Emme voi kuukaudesta toiseen pitää ravintoloissa aikaista valomerkkiä, rajoittaa aikuisten joukkueliikuntaa, rajoittaa kulttuuritapahtumia”

tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen (kesk.) YLE:n haastattelussa 20.8.2021.


Mitä himokas airut ensin, sitä ministeri sitten. Suomen tasavallan valtioneuvoston jäsen syyttää koronaepidemian vuoksi tehdyistä rajoitustoimenpiteistä niitä, jotka eivät suostu ottamaan kokeellista rokotetta laajalla viiteryhmälle lähes täysin vaarattomaan tautiin. Todellisuudessa ministeri itse on osaltaan vastuussa näistä rajoituksista, mutta hän yrittää siitä huolimatta vierittää syyn vähemmistön niskaan. Me piikittömät pidämme kuulemma yhteiskuntaa panttivankeina. Me, jotka olisimme valmiita luopumaan kaikista rajoituksista tällä silmänräpäyksellä.

Me foliohatut, jotka luemme salaliittoteorioita. Ministeri implikoi, että kaikki kokeellisen rokotteen väliin jättävät ovat salaliittohörhöjä. Mikään looginen, tilastollinen tai tieteelliseen tutkimukseen vetoava perustelu ei riitä. Hörhö mikä hörhö. Ei foliohattuisen idiootin sanoja tarvitse eikä tule kuunnella. Se on vaarallista! Sanoissa voi tuntua olevan järkeä ja pahaa-aavistamaton yksilö voi ajautua pois oikeellisesta mielipiteestä! Parempi pysyä tiukasti papiston turvallisen ja totuudellisen saarnan parissa.

Kuunneltiinko muka natsi-Saksassa, mitä juutalainen sanoo? Entä rotusorron Amerikassa, mitä tummaihoinen sanoo? Ei tietenkään kuunneltu, eihän heidän mielipidettään pidetty minkään arvoisena. Mikään perustelu ei riittänyt, koska vain yksi asia merkitsi. Etnisyys. Nykyään etnisyyden käyttö syrjinnässä on äärimmäisen haram. Koronapiikkistatus? Täysin moraalisesti hyväksyttävä syy, jopa kannatettava. Perustuslaki ja ihmisoikeudetkaan eivät tässä asiassa ole mitään esteitä. Konsensus on se juttu.

Todellisuudessa koronarokotteen ottamatta jättävät ovat aivan tavallisia, täysivaltaisia Suomen kansalaisia. Valtakunnan ylin johto osallistuu vastakkainasettelun luomiseen ja tämän vähemmistöryhmän leimaamiseen panttivanginottajiksi, foliohatuiksi ja salaliittoteoreetikoiksi. Se, millä perusteilla he oikeasti jättävät piikin ottamatta, on toissijaista. Oleellista on, että he ovat syyllisiä, eikä oikeudenkäyntiä tarvita.

Käänteisesti: tarvittaisiinko oikeudenkäyntiä toteamaan, syyllistyikö ministeri Antti Kurvinen kansanryhmää vastaan kiihottamiseen antamassaan haastattelussa vai ei? Kyllä tarvittaisiin, koska asia on äärimmäisen vakava. Vastaavat puheet valtionjohdon tasolta ovat historian saatossa johtaneet useita kertoja käsittämättömän julmiin ja myös verisiin tapahtumiin.

Paulus Kaipainen

Puuseppä, konetekniikan DI, tapahtumien tarkkailija

Puheenvuorossa vallitsevan sensuurin vuoksi julkaisen tekstini myös osoitteessa pauluskaipainen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu