Syrjintää kannattavat käsi ylös!

Minun käteni ei nouse, mutta hallitus teki jokunen hetki sitten esityksensä koronapassista. Päätellen 22.9. asiaa käsitelleen täysistunnon puheenvuoroista, se menee heittämällä läpi. Pian Suomessakin otetaan virallisesti käyttöön järjestelmä, joka mahdollistaa ihmisten erottelun tekaistun, epäloogisen koronastatuksen perusteella. Likainen käytännön työ yritetään vierittää yritysten ja elinkeinonharjoittajien vastuulle. Kuvio toimii seuraavasti: hallitus ja viranomaiset voivat yhtäkkiä päättää rajoittaa yritysten toimintaa mielivaltaisesti, aivan kuten korona-aikana on nähty. Mikäli yritys haluaa välttää rajoitukset, se joutuu perustuslain vastaisesti syrjimään ihmisiä näennäisen terveydentilan perusteella. Toki osa yrityksistä saattaa olla halukkaita suorittamaan tällaista syrjintää aivan omasta tahdostaankin. Tilanne on kuitenkin erittäin hankala niille, jotka eivät halua. Selvästi päättäjien tavoitteena on aiheuttaa olosuhde, jossa yrityksillä on paperilla vapaa valinta vaatia passia tai jättää vaatimatta. Käytännössä vapaus on tästä kaukana, koska vapaata yritystoimintaa ei voisi jatkaa. Vastaavan lopputuloksen saavuttamiseksi päättäjät voisivat vain määrätä, että näiden alojen yritysten on kulloinkin vaadittava passia. Näyttää siltä, etteivät he kuitenkaan uskalla sitä tehdä. Se olisi perustuslain vastaista. Niinpä he keskittyvät siirtämään vastuuta muille, kuten on tyypillistä muidenkin asioiden suhteen.

Minkä vuoksi ihmisiä sitten ryhdytään jaottelemaan hyviin ja huonoihin sekä kohtelemaan heitä sen mukaisesti? Syyksi ilmoitetaan koronavirus. Alustavien tietojen mukaan sen aiheuttamaan infektioon menehtyi viime vuonna 534 ihmistä, kun kokonaisuudessaan maassamme kuoli 55 500 ihmistä. [1] Koronan kanssa menehtyi siis ainoastaan 0,96%, mutta mediahuomio sekä jossittelun määrä ovat olleet valtaisia. Muuta kuin jossittelua koronapassin tueksi ei sitten löydykään. Surkuhupaisia, peruskoulutason matematiikkaa soveltavia ”ennusteita” ja ”malleja” ei voida pitää minkäänlaisena perusteena koronapassin tai menneiden rajoitusten puolesta. Ne eivät vastaa todellisuutta lainkaan, mutta niiden perusteella siirrettiin jopa vaaleja. On suorastaan absurdia, että ihmiset uskovat moista ja samalla väittävät tilannekuvansa perustuvan tieteelliseen näkemykseen.

Yleensä poliittisen sirkuksen voi jättää suosiolla omaan arvoonsa. Poliitikot kiistelevät vuodesta toiseen merkityksettömistä pikkuasioista viedäkseen huomiota pois mm. petetyistä vaalilupauksista sekä rahan suhmuroimisesta kavereille. Ilmeisen muistiongelmainen kansa äänestää samat puolueet Arkadianmäelle kerta toisensa jälkeen ja mikään ei muutu. Tämä siis yleensä. Nyt käyttöön on Suomeenkin tulossa globaalisti silmiinpistävän samankaltainen koronapassi. Passi jaottelee ihmiset virallisesti kahteen ryhmään: niihin, joilla on passi ja niihin joilla sitä ei ole. Jälkimmäiseen ryhmään uhataan kohdistaa syrjintätoimenpiteitä ja vihanlietsonta poliittisen selkänojan saamiseksi on jo hyvässä vauhdissa. Tämä on ihmisoikeusasia eli monta kertaluokkaa vakavampi aihe kuin pääministerin aamupalat. Uutta apartheid-järjestelmää rakentelevien sirkuspellejen tekosiin on syytä puuttua, vaikkei heihin muutoin suhtautuisikaan vakavasti.

Koronapassin saannille on seuraavat valinnaiset ehdot:

1. Kokeellinen geeniterapiapohjainen piikki, joka lääkeyhtiöiden ja heidän yhteistyökumppaneidensa tekemien tutkimusten mukaan pienentää riskiä tartuttaa koronaa eteenpäin. Kuinka paljon? Sitä ei kukaan tunnu tietävän, mutta se toimii silti segregaation pohjana.

2. Koronatesti, jonka joutuu maksamaan itse, joka on voimassa vain lyhyen aikaa kerrallaan, jonka luotettavuus ei ole 100% ja joka ei millään tavalla takaa sitä, etteikö henkilö voisi saada ja tartuttaa koronaa.

3. Sairastettu koronatauti. Puolessatoista vuodessa positiivisen testituloksen on tähän mennessä saanut n. 140 000 henkilöä ja jos oletetaan, ettei kukaan ole saanut sitä kahteen kertaan, se tekee 2,5% Suomen kansasta. Tällä tahdilla kestäisi n. 60 vuotta, että kaikki saavat kansalaisoikeutensa takaisin tämän pykälän perusteella.

Toistetaanpa vielä: piikki tai testi eivät millään tavalla takaa sitä, etteikö satunnainen passillinen henkilö voisi levittää koronaa satunnaisella ajanhetkellä. Luonnollinen sairastuminen taas on pelkkää sattumankauppaa. Silti hallitus esittää tällaista syrjintäpassia ratkaisuna ongelmaan, joka ei tosin tilastojen valossa poikkea juurikaan menneiden influenssakausien vastaavasta ongelmasta. Samaan aikaan koronapiikkien kerrotaan antavan tutkitusti hyvän henkilökohtaisen suojan mm. riskiryhmille, jotka varmasti osaavat päättää rokotteen ottamisesta ilman mitään passeja. Tällöin muiden tekemisillä ei olisi mitään merkitystä.

Mihin koronapassia siis tarvitaan? Entä mikä saa syrjimistä vastustavan ihmisen kannattamaan kohtapuoliin virallisen vähemmistön perustuslainvastaista syrjintää?

 

Lähteet:

[1] https://www.stat.fi/uutinen/koronaan-kuolleista-yhdeksan-kymmenesta-oli-yli-70-vuotias-vuonna-2020

+16
Paulus Kaipainen

Puuseppä, konetekniikan DI, tapahtumien tarkkailija

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu