Australian rajalla on verenpainetta nostattavaa kauhuviihdettä

Australian rajalla on harvinaisen sairas TV ohjelma. Siinä lähinnä kiinalaiset yrittävät kilpaa tuoda kaiken maailman rotan jalkoja ja lepakon siipiä maahan. Myös Karhun sappea on muutamassa ohjelmassa näkynyt. Tämä Karhun sapen kerääminen on erittäin sadistinen, eläintä rääkkäävä ja useimmiten Karhun kuolemaan johtava menetelmä. Eikä se kuuluisa koiran syöminen kovin kaukana tuosta touhusta ole, mutta totta se on.

Sitten tulli nappaa kiinni näitä täysin laukkujensa sisällöistä ”tietämättömiä”, niin ”yllättäen”  puhuta enää englantia, eikä edes usein Kiinaa vaikka tulkki vetää kotimaisella naaman edessä.  Sitten vähän sakkoja ja tervetuloa maahan?

Tälläisen käsityksen ohjelmasta siis saa. Noh..se siitä.. tsemppiä Kiina, hyvin te vedätte noin muutenkin koko ajan.

Sitten saman ohjelman toiset ”onnettomat”, esimerkiksi ranskalainen nuori, mikä oli lomalla erehtynyt tekemään 2 viikkoa töitä, niin karkoitus Ranskaan seuraavalla koneella tai englantilainen isoisä, joka oli tehnyt rikoksen vuonna 1974…takaisin koneeseen, vaikka hänen 3 tytärtään ovat asuneet maassa jo 13 vuotta. Mies olisi halunnut tavata 5 kuukautta vanhan lapsenlapsensa. Surullista vai mitä?

Tuosta tulee auttamatta mieleen, että kiinalainen halpatyövoima kelpaa kyllä, vaikka melkein joka ikisellä on jotain rotan koipia ja lepakon siipiä mukanaan, kun maahan tulevat.

Jos miettii Australian rajaa, yksinkertaisella lasku toimituksella, niin onhan se pirun selvää, että heidän luonnolleen vaarallista bio uhkaa tulee maahan ovista ja ikkunoista.

Tästä raja touhusta tulee myös meidän maanosan kaksinaismoraalisuus raja toiminnassa, varsinkin näin korona aikana. Skopjen lento Turkuun on tominut ilma-siltana lomalaisille Somaliaan ja Irakiin, vaikka ihmiset ovat yrittäneet pitää ohjeista kiinni Varsinais-Suomessa muuten kiitettävästi, niin tämä lento on todistetusti ollut yksi iso Covid-19 tuoja Turkuun ja kaikki matkustajat eivät edes suostuneet testeihin. Lisäksi kun rajat ovat olleet ns. mukamas suljettu, esim.ruotsalaisilta sukulaisiltamme, niin maahamme on kuitenkin tullut Migrin mukaan joka kuukausi 100-200 pakolaista koko tämän Covid-19 ajan…eikö ole outoa?

Säännöt eivät ole siis kaikille samat meilläkään kaikille, eivät edes lähellä…

Pekka-Juhani Elomaa

Tapahtumia tarkkaileva Merimies Turusta. Maallikko tuomari. PS.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu