Työperäinen maahanmuutto EU,n ulkopuolelta on kusetusta

 

Turun Sanomissa tänään 2.6.2021 🤯

https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/5329460/Selviaako+Suomi+ilman+tyoperaista+maahanmuuttoa++Nain+keskeiset+toimialat+vastaavat

Onko sinulla koskaan tullut mieleen, että tämä ” työperäinen” maahanmuutto on täyttä huijausta veronmaksajia kohtaan?

Eikö?

Nyt kannattaisi ehkä pohtia kuitenkin hetki……!

Nyt on jo laskettu, että tämä oravanpyörä kaikkien maahanmuuttajien kuluineen on miljardeja euroja/vuosi/Suomi.

Ruotsissa, jossa on perseilty pitkään tässä ihanuudessa on myös nyt tullut laskun aika. Nimittäin niin kuin tässäkin lehti jutussa itketään, että rakennus ja Sote ala ei pärjää ilman maahanmuuttajia?

Eivät tietenkään pärjää, koska nuo alat ruokkivat toisiaan rahallisesti. Juurikin maahanmuuttajille rakennetaan ”varman vuokran” taloja isoihin kaupunkeihin . Ja juurikin maahanmuuttajien ympärille on kasvanut valtava virkakoneisto (sote),  joka ruokkii itseään verovaroin. Oravanpyörä tämä on myös siksi, että kuka hoitaa maahanmuuttajat ja heidän jälkeläisensä, kun he vanhenevat= lisää maahanmuuttajia?

Tästä on siis kyse!

Tänään YLE julkaisi MDI,n  raportin (kuva yllä), joka kertoo karua kieltä. Jo tällä maahanmuuuttaja määrällä heidän määränsä lisääntyy Suomessa 500000, vuoteen 2040 mennessä.

Tämä tarkoittaa kylmän rauhallisesti sitä, että ns.hyvinvointi valtio on mennyttä sellaisena, kuin se on ollut/ tunnettu aikaisemmin. pitäisikö maahanmuuttajia siis ottaa lisää koko ajan?

Lisäksi koko tässä maahanmuutto asiassa on valuvirhe ja se on nimittäin se, että vihervasemmisto kannattaa rajatonta maahanmuuttoa ideologisista syistä eli suomeksi hölmöyttään, taas kun rahamiehet (Kokoomus ja RKP) tottakai jeesaavat tätä hölmöyttä, koska se sopii heidän tarkoitus periinsä, kuten rakentaminen ja rakentaminen juurikin maahanmuuttajille/ halpatyövoimaa joka paikkaan.

Tästä syystä PS on todellakin ainoa vaihtoehto. Ja tästä syystä Jussi Halla-Aho ehdottaa 3000€  kk tuloja ” työperäiselle” maahanmuuttajalle.

Vaikka tuskin sekään mitään auttaa…valitettavasti….

Siksi maahanmuutto pitäisi toistaiseksi lopettaa käytännössä kokonaan. Tänne pääsee EU maista jo töihin. Ja passilla myös tervetuloa.

Kaikki muu on kusetusta veronmaksajien taskuun ja laskuun ja pois Suomalaiselta duunarilta…ja pitkällä juoksulla myös ”rahamiehiltä” / yrittäjiltä ( jollei ole varaa rakentaa itselleen linnoitusta)

 

Pekka-Juhani Elomaa

 

Kirjoittaja on tapahtumia tarkkaileva merimies Turusta

Ehdolla Turusta numerolla 157 🇫🇮❤️®️🌞

 

+1
Pekka-Juhani Elomaa
Perussuomalaiset Turku

Tapahtumia tarkkaileva Merimies Turusta. Maallikko tuomari. PS.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu