Miksi Pirkka-Pekka Petelius teet politiikkaa saamelaisten kustannuksella?

Kerrotaan heti alkuuun, että olen saamelainen.

Näin tekopyhää vihreää pas##a en ole vähään aikaan kuullukaan. Yrjöttää oikein tämä moraaliposeeraus ja sympatiaäänien hakeminen. Muutama aktivisti sai Peteliuksen kyykkyyn ja tekemään harkitsemattoman teon.

  • Maria Ohisalon avustajana toimii ammattiuhriutuja Petra Laiti, joka muistetaan mm.Herra Heinämäki-gatesta. Hän on city-saamelainen ja saman puolueen jäsen, joten en ihmettelisi vaikka tässä oli syy alkaa tekemään politiikkaa säälittävästi meillä saamelaisilla.

Pirkka-Pekka Petelius, jos sinun oikea tarkoitus on ollut OIKEASTI olla pahoillaan, niin missä anteeksipyynnöt ovat esimerkiksi romaneilta? Tälläinen tekopyhyys saa ainakin minut voimaan pahoin….

Kiitän Aake Kallialaa, että hän pitää tälläistä touhua perin outona, eikä lähde kiillottamaan kuvaansa 30 vuotta vanhoista sketseistä, jotka vieläkin naurattavat.

Pelkäätkö valtakunnansyyttäjää ja aloit tekemään politiikkaa meillä saamelaisilla?

pekkahetta1

Toimii varavaltuutettuna Oulussa. Tarkastuslautakunnan jäsen. Työelämässä luottamustehtäviä löytyy seuraavista; Oulun osaston puheenjohtaja, urheiluvastaava, vara rahastonhoitaja ja sihteeri Saat minut kiinni joko Facebookista nimelläni, Twitteristä <a href="https://mobile.twitter.com/Pexit" title="https://mobile.twitter.com/Pexit">https://mobile.twitter.com/Pexit</a> tai sähköpostin kautta <a href="mailto:pekka.hetta@gmail.com">pekka.hetta@gmail.com</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu