Saadaanko ihmisten syyksi Australian rankkasateetkin?

Sää muuttui Australissa vihdoin.

Kuinka moni muistaa Suomen intiaanikesän? Ruohoki paloi keltaiseksi, koska oli niin pitkään kuivaa. Oliko siihen syypää ihminen?

Moniko muistaa muutamia vuosia sitten kesän, jolloin hellepäiviä ei näkynyt, vaan oltiin sateisessa kylmässä rintamassa koko kesä? Elokuussa vasta pari viikkoa oli siedettävää kesäsäätä. Oliko se ihmisen aiheuttamaa?

Näin säät vaihtelee. Välillä on pidempi sadejakso ja vastavuorosesti voi olla pidempi kuivempi jakso.

Ruotsin metsäpalot.

Ruotsissa oli hellekesän aikaan isoja metsäpaloja, mutta silloin ilmastoaktivistit ja isikset eivät onneksi keksineet sytyttää niitä lisää ja sabotoida sammutusletkuja. Näin toimittiin todistetusti Australiassa ja tullaan toimimaan vastaisuudessa muuallakin. Ruotsin metsäpalot saatiin rajattua Suomen palomiesten apuvoimilla. Moni muistaa varmasti tämänkin. Oliko Ruotsin metsäpalot ilmastonmuutoksen sytyttämiä?

Nyt Australissa on uusi ongelma..

Vettä tuleekin kunnolla…

Voiko tämä johtua sään vaihtelusta? Jaa-a, riippuu keneltä asiaa kysyy.

#sää #ilmastonmuutos #propaganda #valehtelu #sabotaasi #keksityttotuudet

pekkahetta1

Toimii varavaltuutettuna Oulussa. Tarkastuslautakunnan jäsen. Työelämässä luottamustehtäviä löytyy seuraavista; Oulun osaston puheenjohtaja, urheiluvastaava, vara rahastonhoitaja ja sihteeri Saat minut kiinni joko Facebookista nimelläni, Twitteristä <a href="https://mobile.twitter.com/Pexit" title="https://mobile.twitter.com/Pexit">https://mobile.twitter.com/Pexit</a> tai sähköpostin kautta <a href="mailto:pekka.hetta@gmail.com">pekka.hetta@gmail.com</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu