Uuninpankkopojan huijausblogit saavat nyt loppua

  • Nyt meni kuppi nurin, nimittäin Saku Timosen aka.Uuninpankkopojan epätosijuttujen kanssa!

Nyt saa loppua hänen epätosiuutisoinnit ja aiheettomat mollaukset Perussuomalaiset jäsenistä ja kannattajista.

Kuntapäättäjät päättävät myös maahanmuuttoasioista

Olen tänään ottanut julkisen sanan neuvostoon yhteyttä hänen aikaisemmasta blogistaan, jossa hän panetteli perussuomalaisia valheilla.
Sen jälkeen hän on tehnyt pienen korjausliikkeen ja myönsi huijanneensa maahanmuuttoasiasta uudessa blogissaan Apu lehdessä. Edelleen hänellä on silti se vale siellä blogissaan.

Mutta korjauksessaan hän jatkoi samaa edelleen väittäen, että päättäjät eivät päättäisi mistään muusta kuin kiintiöpakolaisista. Tämä on emävale ja tulen siitäkin tekemään kanteen jsn:lle. Tarkoitus hänellä on todennäköisesti hiljentää perussuomalaisia tai saada kansa uskomaan, että humanitaarisen maahanmuuton hoito ei kuulu kuntapäättäjille.

Kuntapäättäjät päättävät maahanmuuttoasioissa mm.kotoutuksesta, kiintiöpakolaisten määrästä, pakolaisten määrästä, kunnallisen vastaanottokeskuksen perustamisesta jne.

Tahallista dis informaation jakamista?

Hän väittää olevansa ammattilainen tiedoissaan kunnallisissa asioissa, joten tätä voidaan pitää siis harkittuna tekona. Hän siis tietoisesti levittää Apu blogissaan epätosiuutisointia. Miten Apu voi sallia tämän?

Saku sensuroi yleensä faktaan pohjautuvat kommentit sivuiltaan, mikäli ne sotivat hänen ”totuutta” vastaan pitävillä faktoilla.
Näin kävi myös allekirjoittaneelle taas, joten jotenkin muuten on stoppi propagandalle laitettava, koska sivuille ei korjauksia saa laitettua.
Miksi valheilla pitää vaaleja saada kampanjoida yhtä puoluetta vastaan, kysyn vaan? Onko reilua?

Mikäli löydätte häneltä erittäin pahoja asiavirheitä nii saa linkata. Eikö uutisoinnit pitäisi olla totuudenmukaisia?

NYT SAA RIITTÄÄ PERUSSUOMALAISTEN PANETTELU VALEJUTUILLA.

Uuninpankkopoika Saku Timonen , I will watch over your writings.

Edit Uuninpankkopojan väitteistä:

Enpä olisi uskonut, että Saku vieläkin jatkaa tätä. Tässä hänen väite:

”Korjataanpa vielä yksi Hettan väärä väittämä. Hän sanoo blogissaan ottaneensa yhteyttä JSN:oon ja että olisin sen yhteydenoton jälkeen korjannut aiemman virheeni uudempaan juttuun. Samaa hän väittää myös oman bloginsa kommenttiosiossa.

Sain tietää Hettan yhteydenotosta JSN:oon vasta tästä hänen blogistaan. JSN tai Apu-lehden päätoimittaja eivät ole olleet minuun missään yhteydessä tästä asiasta, joten väite on väärä.”

En ole missään sanonut tai kirjoittanut, että hän olisi muka minun blogini jälkeen jälkeen korjannut tai jsn:on jälkeen korjannut epätosi asioita. En siis ole väittänyt että minun takia olisi näin tapahtunut. Näillä ei välttämättä ole yhteyttä, mutta twiittini jälkeen hän oli korjaillut väärää tietoa uudella blogilla. Hän siis huijaa taas.
Ensinnäkin miten hän olisi voinut blogini jälkeen korjata kun korjaus tuli 9.2 ja blogini 10.2.
En myöskään missään ole väittänyt, että kumpikaan taho on ollut häneen yhteydessä. Miksi huijata??
Aijai Saku. Pysy totuudessa.

Tässä lähteet, missä nämä asiat ovat tapahtuneet.

 

pekkahetta1
Perussuomalaiset Oulu
Ehdolla kuntavaaleissa

Varavaltuutettuna Oulussa. Tarkastuslautakunnan jäsen. Työelämässä; Oulun osaston puheenjohtaja, urheiluvastaava ja varaluottamusmies. Juniorivalmentaja. Saat minut kiinni joko Facebookista nimelläni tai: pekka.hetta@ouka.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu