Afganistanin tulevaisuus näyttää todella pahalta

Suomen Viikkolehdestä lainattua:

’Marttyyrien Ääni ry:n brittiläinen sisarjärjestö Release International varoittaa kristittyihin kohdistuvien hyökkäysten kasvavan Afganistanissa talebanien noustua valtaan. Toukokuussa 2021 Taleban pommitti Sayed Ul-Shuhadan yläkoulua Kabulissa tappaen ainakin 85 ihmistä, pääasiassa koulutyttöjä. Viime vuonna Taleban hyökkäsi neuvolaan tappaen naisia, lapsia ja myös vauvoja.’

Afganistanissa kristilliset seurakunnat toimivat ’maan alla’, ovat toimineet jo pitkään. Heidän etsintänsä varmasti nyt kiihtyy.

On siis odotettavissa pakolaisvirrat, jos vain ihmiset pääsevät sieltä pakoon! Voi olla, että Taleban alkaa ampua maasta pois yrittäviä heti, kun vierasmaalaiset sotilaat lähtevät!

Ulkomaiset toimittajatkin luultavasti tapetaan, jotka yrittävät raportoida Talebanien toimista!

Uutiset sieltä eivät varmasti tule olemaan hyviä!

0
PekkaLehtinen1

Maailman menoa vielä tarkkaileva mies, joka yrittää ottaa asioista selvää monella tavalla, vaikka aika tosin ei riitä kovin paljoon, kun on vielä muutakin elämää. Mielenkiintoisia asioita ja juttuja olisi enemmän, kuin ehtii harrastaa. Elämä on vielä rikasta.
Tällä hetkellä keskusta lienee lähimpänä minun ajatusmaailmaani, koska siellä näyttää nyt sentään olevan jotain järkeä päätöksissä, joita ajavat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu