Alexei Navalny – Putinin sisäpoliitiikan voimannäyttö

Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Navalny olisi Putinin sisäpolitiikan voimannäyttö. Putin haluaa Navalnyn kohtelussa osoittaa venäläisille vastustajilleen, että häntä vastaan on turha nousta. Minä voin tehdä vastustajilleni mitä haluan. Ei ole mitään väliä sillä, mitä ulkovallat minun toimistani ajattelevat ja tuovat julki, minä olen Venäjän johtaja ja teen mitä tahdon – minua vastaan on turha nousta. Voin surmata vastustajani, jos haluan – voin tehdä vastustajieni elämästä helvetin, jos haluan. Ymmärtäkää nyt, että minua ei voi kukistaa, minua ei voi siirtää syrjään, minä olen johtaja, jota Venäjä tarvitsee. Minä en anna ulkovaltojen määritellä sitä, mitä Venäjä saa tehdä ja mitä Venäjä ei saa tehdä. Minä en anna myöskään venäjän omien tuholaisten nousta heikentämään Venäjän asemaa maailmassa.

Minä haluan nostaa Venäjän suurvallaksi, joka Venäjä on jo nyt, mutta muu maailma joutuu sen myös eräänä päivänä tunnustamaan. Minä haluan nostaa Venäjän suuruuden jälleen uuteen suuruuden aikaan, jolloin Venäjän rajat myös palautetaan entiselleen niihin suuruuden aikoihin, mitä ne ovat parhaimmillaan olleet historian saatossa. Venäjän kansa ymmärtää, että minä olen Venäjän ainoa toivo ja ainoa turva, joka voin varjella Venäjän ulkovaltojen hyökkäyksiä vastaan. Te olette nähneet, kuinka ulkovallat yrittävät pakotteillaan painostaa Venäjää, mutta Venäjä ei tule koskaan taipumaan ulkovaltojen painostuksen edessä. Venäjä kykenee puolustamaan itseään ja tarvittaessa kukistamaan vastustajat myös ulkovalloissa.

Putin on tällä hetkellä ehkä maailman vaarallisin valtion johtaja. Silmää räpäyttämättä hän pystyy antamaan käskyn myös ydinaseen käytöstä tarvittaessa. Hän ei ajattele seurauksia, hän toimii tarvittaessa. Mikäli Bidenin takana, todellisina ulkopoliittisina päättäjinä on amerikan sotaisat haukat, maailma on menossa hyvin pahaan suuntaan.

+1
PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu