Arvoisat ministerit – teillä on kiire tulla Lahteen lohduttamaan pois potkittuja

Lahden bussitehtaalla irtisanomisuhka on 185 työntekijällä, koska busseja ei nyt mene kaupaksi. Bussiyhtiöt ovat joutuneet vuokraamaan lisätiloja kuukausia parkissa oleville busseilleen, kun niitä ei kysytä.

Kävitte Kaipolassa ja Naantalissa ja nyt on Lahden vuoro.

Tervetuloa vaan Lahteen pääministeri ja muutkin ministerit ja ottakaa paljon miljoonia mukaan, Lahden ensivuoden budjetti on kohta satamiljoonaa miinuksella, kun ihmiset menettävät työpaikkansa ja verotulot vähenevät edelleen arvioiduista.

Hyvä hallitus, teidän kannattaa nyt melkein jo ostaa yksi bussi, jolla matkustatte ympäri maata lohduttamassa niitä kysynnän vähenemisen ja konkurssien takia työnsä menettäneitä, sillä niitä matkoja teille nyt alkaa tulemaan joka viikko. Varatkaapa nyt niitä päiviä kalentereistä, että pääsette käymään landella lupaamassa yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista.

Voitte yhdistää nämä reissut vaalityöhönne, koska kunnallisvaalit lähestyvät. Lupaatte vain nostaa maailmantalouden ylös lamasta, niin kyllä teitä taas kilpaa äänestetään. Bussiin mahtuisi oppositionkin porukkaa lohduttamaan irtisanottuja. Muistatte vain sanoa irtisanotuille, että te rustasitte lain, että kun vain työhakemuksia lähettelee, niin kyllä niitä töitä rupeaa löytymään ja Orpo voi vielä säestää, että me kyllä teiltä työttömyysturvaa leikkaamme, koska se innostaa töitä hakemaan vaikka kuusen latvasta.

Tulevat varmasti kovin lohdutetuksi irtisanotut!

 

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu