Eikö WHO johtaja ymmärrä erota?

Hänen taustansa ja Kiina sympatiansa ei kestä tarkastelua. Miten ihmeessä EU ei nyt mene USA rinnalle vaatimaan WHO pääjohtajan eroa?

Katsotaan vähän koronan alkua: The Atlantic

Kaikkein pahamaineisin esimerkki oli yhden tweetin muodossa WHO: n tililtä 14. tammikuuta: ”Kiinan viranomaisten suorittamissa alustavissa tutkimuksissa ei löydy selviä todisteita romaanin #coronavirus välittämisestä ihmisille ihmisille .” Samana päivänä Wuhanin terveyskomission julkinen tiedotus julisti: ”Emme ole löytäneet todisteita leviämisestä ihmisestä toiseen.” Mutta siihen mennessä jopa Kiinan hallitus tarjosi huomautuksia, jotka eivät sisälly WHO: n twiittiin. ”Mahdollisuutta rajoitetulle leviämiselle ihmisestä toiseen ei voida sulkea pois”, tiedottaja sanoi, ”mutta jatkuvan leviämisen riski on pieni.”’

Sillä välin WHO oli saanut tietojasa samoilta Kiinan viranomaisilta, jotka tiedottivat omalle yleisölleen väärin, ja tarjosivat sen sitten maailmalle omalla mielenosoituksellaan. 20. tammikuuta kiinalainen virkamies vahvisti ensimmäisen kerran julkisesti, että virus todella voi levitä ihmisten keskuudessa, ja lukitsi muutaman päivän sisällä Wuhanin. Mutta siihen mennessä oli jo liian myöhäistä.

Kesti vielä viikko, jolloin WHO julisti viruksen leviämisen maailmanlaajuiseksi terveyshätätilanteeksi. Tänä aikana WHO: n pääjohtaja Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus vieraili Kiinassa ja kehui maan johtoa ”uuden standardin asettamisesta puhkeamisen torjumiseksi ”. .” Toinen puolitoista kuukautta kului ennen kuin WHO kutsui COVID-19 -pandemiaa, jolloin virus oli tappanut yli 4000 ihmistä ja oli saastuttanut 118 000 ihmistä melkein jokaisella mantereella.’

’”Vaikka WHO Tedrosin alaisuudessa kieltäytyi pitämästä puhkeamista pandeemiana arvokkaiden viikkojen ajan ja WHO: n virkamiehet kiittivät toistuvasti [Kiinan kommunistista puolueta] siitä, mitä nyt tiedämme, oli Kiinan koordinoitu pyrkimys piilottaa Wuhan-viruksen vaarat maailmalta, virus levisi tulipalossa, ei pienessä osassa, koska tuhannet kiinalaiset kansalaiset jatkoivat matkustamista ympäri maailmaa ”

dw:

Kun Tedros nimitettiin WHO: n pääjohtajaksi vuonna 2017, Etiopian kahden suurimman etnisen ryhmän, Amharan ja Oromon jäsenet, joita koleran puhkeaminen oli pahimmin kärsinyt, protestoivat WHO: n Geneven päämajassa. Tedros kuuluu Tigray-etniseen vähemmistöön, jonka osuus Etiopian väestöstä on vain kuusi prosenttia, mutta joka on hallinut Etiopian politiikkaa vuosikymmenien ajan.

Ihmisoikeusaktivisti Kassahun Adefris kertoi tuolloin DW: lle olevansa huolissaan siitä, että Tedrosista tulee WHO: n johtaja. ”Kun hän oli terveysministeri, monet ihmiset menettivät henkensä, koska hän peitti koleraepidemiat”, Adefris sanoi. ”Mielestäni on erittäin kyseenalaista nimittää joku tällaiseen virkaan, kun he ovat tehneet niin vakavia virheitä.” Human Rights Watch kritisoi myös Tedrosia kampanjassaan WHO: n pääjohtajaksi, koska hän oli osa sitä, mitä he sanoivat olevan autoritaarinen. Etiopian hallinto, joka vainosi opposition jäseniä ja toimittajia.’

The Nation:

’Pian sen jälkeen kun RTHK-video julkaistiin, WHO: n tiedottaja lähetti toimittajille sähköpostitse lausunnon (harvinainen tapaus käyttää Taiwanin suosittua nimeä): ”Kysymys Taiwanin jäsenyydestä WHO: ssa kuuluu WHO: n jäsenvaltioille, ei WHO: n henkilöstölle. WHO tekee kuitenkin tiivistä yhteistyötä kaikkien nykyisen koronaviruspandemian edessä olevien terveysviranomaisten kanssa, mukaan lukien Taiwanin terveysasiantuntijat. ” Taiwanin mukaan yhteistyötä ei ole tapahtunut. Maan viranomaisten mukaan 31. joulukuuta – samana päivänä, kun Wuhanin terveysviranomaiset ilmoittivat virusperäisen keuhkokuumeen löytämisestä, jolla ”ei ollut selviä todisteita ihmisestä toiseen leviämisestä” – Taiwani kirjoitti WHO: lle pyytääkseen lisätietoja taudin mahdollisuus siirtyä ihmisten välillä. He sanovat, että WHO tunnusti kirjeen vastaanottamisen, mutta ei muuten vastannut tai jakanut sitä WHO: n jäsenvaltioiden kanssa.’  Taiwan aloitti kuitenkin toimet heti korona viruksen torjunnasta!

HS 11.3.2020:

MAAILMAN terveysjärjestö WHO:n mukaan koronavirus on laajentunut pandemiaksi. WHO:n pääjohtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus ilmoitti asiasta keskiviikkoiltana.

”Olemme syvästi huolissamme sekä [viruksen] leviämisen hälyttävästä tasosta ja vakavuudesta että toimettomuuden hälyttävästä tasosta. Olemme sen vuoksi arvioineet, että covid-19:ää voidaan luonnehtia pandemiaksi”, Ghebreyesus sanoi toimittajille Genevessä.’

Onhan tämä pääjohtajalta järkyttävää toimintaa; WHO salaa korona tietoja monta kuukautta ja sitten julistaa sen pandemiaksi, kun se on jo levinnyt ympäri maailman ja sitten syyttää valtioita toimettomuudesta!

USA on ihan oikealla asialla: WHO johtajan on erottava ja tilalle valittava sellainen ihminen, joka ei ole Kiinan johdateltavissa ja Kiinan salailuun suostuvainen!

PekkaLehtinen1

vanha ukkopaha, joka tarkkailee maailmanmenoa sivusta, puolueisiin sitoutumaton, mutta useimmiten löytää ehdokkaansa demareista, mutta ei aina

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu